Ηλικιωμένη αποκαλύπτει ότι «έκφυλα» φαντάσματα έχουν στοιχειώσει το σπίτι της (vid)

Newsroom
Ηλικιωμένη αποκαλύπτει ότι «έκφυλα» φαντάσματα έχουν στοιχειώσει το σπίτι της (vid)
Μια Αμερικανίδα αποκάλυψε πώς το διαμέρισμά της στοιχειώνεται από ερωτικά φορτισμένα φαντάσματα, λέγοντας ότι άκουσε μια φωνή να της λέει ότι «είσαι ωραία» ενώ έκανε ντους.

Η ιδιοκτήτρια σπιτιού στο Τέξας Linda Hill δήλωσε πρόσφατα ότι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που ένας ενοικιαστής έχει μείνει το ακίνητό της στο Gainesville, είναι μόλις έξι μήνες.

Αρκετοί από τους ενοικιαστές της ισχυρίζονται ότι είχαν συναντήσεις με φαντάσματα, λέγοντας ότι το ακίνητο φιλοξενεί πολλά διαφορετικά είδη πνευμάτων.

«Έχουμε παιδιά, και έχουμε ηλικιωμένους ανθρώπους, γέρους, και πολλές ιερόδουλες», δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Jesse Watters Primetime του Fox. Η Hill λέει ότι ο πιο συνηθισμένος τύπος φασματικού επισκέπτη ήταν ο τελευταίος, υποστηρίζοντας ότι άνδρες ενοικιαστές της έχουν πει ότι ένιωσαν κάποιον ή κάτι να τους χαϊδεύει το πρόσωπο, το χέρι ή τον ώμο.

Η Χιλ έχει αντιμετωπίσει και η ίδια παράξενες εμπειρίες. Θυμάται για παράδειγμα, πώς έκανε ντους όταν άκουσε κάποιον να λέει: «Φαίνεσαι πολύ ωραία»

Η ίδια είπε: «Δεν ξέρω τι να πω: «Νόμιζα ότι ήταν ο σύζυγός μου. Αλλά ο σύζυγος μου έχει πεθάνει..»

Σε προηγούμενη συνέντευξή της στο WFAA, η Hill εξήγησε πως δεν μπορούσε για πολύ καιρό να σταυρώσει πελάτη. Αφού έφυγαν 10 ενοικιαστές μέσα σε δύο χρόνια, ένας εμφανίστηκε και είπε στη Χιλ ότι πίστευε ότι το ακίνητο ήταν στοιχειωμένο.

Μάλιστα η Χιλ το έψαξε και βρήκε ότι το σπίτι της χτίστηκε πάνω σε ένα παλιό οίκο ανοχής. Ηχογραφήσεις έχουν επίσης καταγράψει τα υποτιθέμενα φαντάσματα να λένε: «Ω μωρό μου, ω μωρό μου ναι, μου αρέσει έτσι»

Η ηλικιωμένη έχει έκτοτε μετατρέψει το σπίτι σε «Hill House Manor», διαφημίζοντας το ακίνητο ως κατοικία για όσους αναζητούν φαντάσματα για να έρθουν και να το ερευνήσουν μόνοι τους.