Σάλος στο Αλιβέρι με ηλικιωμένο που έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε τουαλέτα

Newsroom
 Σάλος στο Αλιβέρι με ηλικιωμένο που έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε τουαλέτα
Ένας συνταξιούχος που κινείται στον πεζόδρομο του Αλιβερίου έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή.

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει στο Αλιβέρι με έναν συνταξιούχο που έχει μετατρέψει τον πεζόδρομο σε δημόσια τουαλέτα και κάνει την ανάγκη του σε κοινή θέα, χωρίς να νοιάζεται για τίποτα. Η συμπεριφορά του ηλικιωμένου άνδρα έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές προβλήματα τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους περαστικούς.

Σύμφωνα με evima.gr ο άνδρας κατάγεται από το Αλιβέρι, όπου και ζει ενώ όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν, δεν έχει σχέση με την οικογένεια του, ωστόσο με τη σύνταξη που λαμβάνει μπορεί να αυτοσυντηρηθεί και παρόλα αυτά επιλέγει να λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο.

Κινείται και συμπεριφέρεται σαν άστεγος, με βρώμικα ρούχα, άπλυτος και πολλές φορές ζητιανεύει ενώ πίνει και καπνίζει μολύνοντας και τον πεζόδρομο με τις γόπες από τα αποτσίγαρα και τα άδεια τενεκεδάκια από τις μπύρες.

Μάλιστα, εκεί που προχωράει απλά σταματάει και ουρεί μπροστά στους έκπληκτους και οργισμένους επιχειρηματίες και καταναλωτές. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αναστατωθεί και έχουν γίνει καταγγελίες για τη δράση του και στην Αστυνομία Αλιβερίου.