Black Friday στα Praktiker: Αυτό… είναι σωστό!

Newsroom
Black Friday στα Praktiker: Αυτό… είναι σωστό!
Σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό κλίμα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα Praktiker υποδέχονται τη φετινή Black Friday με απίστευτες προσφορές!

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι κοντά, το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει, όμως υπάρχει άλλη μία πολύ σημαντική ημέρα στο ημερολόγιο όλων μας. Κι αυτή φυσικά είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, η Black Friday όπως είναι γνωστή παγκοσμίως. Είναι η ημέρα, όπου «σκάνε» οι μεγαλύτερες προσφορές κι εμείς είμαστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούμε.

Στα Praktiker φαίνεται ότι η φετινή Μαύρη Παρασκευή είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο εμπνεύστηκαν ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο η ομάδα εργαζομένων της Praktiker κηρύσσει την έναρξη των προετοιμασιών για τη μεγάλη ημέρα (ή μάλλον βδομάδα) με ένα ποδοσφαιρικό σύνθημα. Μια ξεσηκωτική καμπάνια Black Friday που μόλις την δείτε θα αναφωνήσετε κι εσείς: «αυτό είναι σωστό!» που είναι και το slogan της Black Friday Καμπανιάς της Praktiker.

Φτιάξε την πιο μουντιαλική γωνιά με τις πιο… σωστές προσφορές!

Μπορεί «παραδοσιακά» την Black Friday οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές να έχουν την τιμητική τους, όμως στα Praktiker μπορούμε να βρούμε αυτά και ακόμα περισσότερα σε είδη σπιτιού και κήπου. Δημιούργησε τη δική σου «μουντιαλική» σύνθεση για να γίνει το σπίτι σου το καθιερωμένο στέκι για τα ραντεβού της ποδοσφαιρόφιλης παρέας!

Πέρα από το σε τι τηλεόραση θα δεις τις ματσάρες του Μουντιάλ, σημασία έχει και σε τι τραπεζάκι θα ακουμπήσεις τη στoίβα από τις πίτσες που θα παραγγείλεις για την παρέα, αλλά κυρίως πού θα κάτσετε εσύ και οι φίλοι σου αναπαυτικά τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές βραδιές; Επισκέψου σήμερα ένα από τα 16 καταστήματα της Praktiker ή το praktiker.gr και βρες ασυναγώνιστες ευκαιρίες σε τηλεοράσεις 58’’, μεγάλη ποικιλία σε πολυμορφικούς γωνιακούς καναπέδες για όλη την παρέα, σκούπες ρομπότ που θα σου λύσουν τα χέρια για όσα πατατάκια θα πέσουν στο πάτωμα και μια μεγάλη γκάμα σε ψησταριές υγραερίου για τα καλύτερα BBQ nights!

Μοναδικές Ευκαιρίες για όλο το Σπίτι!

Ενόψει της black Friday είναι μια ευκαιρία να τολμήσεις ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές, επενδύοντας στο σπίτι σου συνολικά! Μπορείς να αντικαταστήσεις την παλιά ενεργοβόρα κουζίνα με σύγχρονη κεραμική, το μικρό πλυντήριο με ένα μεγαλύτερο για λιγότερες πλύσεις, nanobionic στρώματα για πριγκιπικούς ύπνους και την ηλεκτρική σόμπα με ένα κλιματιστικό για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη κάλυψη χώρου, ενώ επιτέλους θα αποκτήσεις αυτόν τον ευρύχωρο ψυγειοκαταψύκτη που πλέον θα χωράει όλα τα ταπεράκια της οικογένειας.

Ανακαίνισε τον χώρο σου, πειραματίσου με χρώματα, βρες τα σετ που σου ταιριάζουν και ετοιμάσου για την πιο γιορτινή περίοδο όλου του χρόνου. Ηλεκτρικά εργαλεία με όφελος έως 50%, δάπεδα laminate έως και 40% και μια «φρέσκια» παλέτα χρωμάτων με τις τάσεις του φετινού χειμώνα και όφελος έως και 40%, σε περιμένουν να τα ανακαλύψειε στα ράφια της Praktiker.

Και οι προσφορές δε σταματούν εκεί αφού στα Praktiker μπορείς να βρεις από λαμπτήρες led και ηλεκτρικά ποδήλατα, μέχρι χαλιά και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Τι άλλο θέλεις;

Με μια πλούσια γκάμα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων από κορυφαία brands είναι σίγουρο ότι στα Praktiker θα βρούμε αυτό που θέλουμε. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας με έως 60 άτοκες δόσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγορών χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας με το πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ. Αν τώρα έχεις σκοπό να κάνεις τις αγορές σου online, χωρίς καν να βγεις από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις πως με αγορές άνω των 249 ευρώ, αυτές έρχονται με δωρεάν μεταφορικά. Φυσικά, υπάρχει και η υπηρεσία Move-it trailer για την ενοικίαση τρέιλερ και τη μεταφορά προϊόντων. Τέλος, για τους πελάτες της Eurobank που ενδιαφέρονται, τα Praktiker συμμετέχουν και στο πρόγραμμα €πιστροφή.

Η Black Friday πλησιάζει, όμως ακόμη υπάρχει χρόνος. Τσέκαρε την ειδική σελίδα που ετοίμασαν τα Praktiker με όλες τις προσφορές Black Friday και ετοιμάσου να φωνάξεις κι εσύ το γνωστό σύνθημα: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό».