Γονείς αποφάσισαν να κάνουν τα γενέθλια του γιου τους στο Hooters (vid)

Newsroom
Γονείς αποφάσισαν να κάνουν τα γενέθλια του γιου τους στο Hooters (vid)
Επικριτικά σχόλια άκουσαν οι γονείς ενός 5χρονου επειδή του έκαναν τα γενέθλια στο Hooters.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok με τα γενέθλια ενός 5χρονου έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και σχόλια. Κι αυτό διότι οι γονείς του αποφάσισαν να γιορτάσουν τα γενέθλια του παιδιού τους σε εστιατόριο Hooters.

Η μητέρα δέχθηκε πολλά μηνύματα, στα οποία οι χρήστες του TikTok την «έκραξαν» λέγοντάς της ότι το συγκεκριμένο μέρος ήταν ακατάλληλο για ένα μικρό παιδί. Στο βίντεο τα κορίτσια του Hooters τραγουδούν στον μικρούλη, χτυπώντας δύο ταψιά.

@darbyallison19 Shouldn’t have told them it was your birthday buddy 😂 #embarrased #hooters #fyp #happybirthday #MadeWithKeurigContest ♬ original sound - Darby Allison

Η Hooters είναι μια αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων, στα οποία δουλεύουν νεαρές και εντυπωσιακές κοπέλες. Φοράνε συγκεκριμένες στολές, που αρκετοί τις θεωρούν προκλητικές.

Για το λόγο αυτό, αρκετοί βλέποντας το βίντεο με τα γενέθλια του 5χρονου αγοριού «έκραξαν» τους γονείς για την επιλογή τους. «Ποιος φέρνει ένα παιδί στα Hooters; Δεν είμαι Αμερικανός και πραγματικά δεν καταλαβαίνω όλον αυτό τον χαμό με τα Hooters», σχολίασε κάποιος.

«Γιατί πήγαν εκεί το παιδί τους;», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Γιατί να τον πάνε εκεί, σε αυτή την ηλικία και στα γενέθλιά του;». Υπήρχαν πάντως και κάποιοι που δεν ενοχλήθηκαν με αυτή την εικόνα. «Είναι τόσο χαριτωμένο. Μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ».