Αποκάλυψη της Σολωμού: «Σε μια περίοδο είχα μαζί 3-4 άνδρες» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη της Σολωμού: «Σε μια περίοδο είχα μαζί 3-4 άνδρες» (vid)
Η Μαρία Σολωμού ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική μιλώντας για την ερωτική της ζωή.

Στην εκπομπή «Fipster» στο κανάλι του Φίλιππου Ιωάννου στο YouTube φιλοξενήθηκε η Μαρία Σολωμού, η οποία αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ερωτικής της ζωής.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε για τη σχέση που διατηρεί με άνδρες ηθοποιούς, ενώ σχολίασε και τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για την απιστία: «Είχα πει πολλά χρόνια πριν ότι όλες μου τις σχέσεις τις έχω κερατώσει. Ο λόγος όμως που το είχα πει, ήταν γιατί και μένα πολλές φορές μου έχουν πει ότι με έχουν κερατώσει πρώτοι και όλοι με έχουν κερατώσει.

Δεν ψάχνω κινητά ποτέ, κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην κοιτάω κινητά συντρόφων. Σε μικρότερη ηλικία φλέρταρα πάρα πολύ. Εκεί γύρω στα 20-25 είχα 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο. Μεγαλώνοντας κατά περιόδους… με πιάνει πάλι. Θεωρώ ότι πάντα ανά περιόδους δρούμε διαφορετικά στη ζωή» ανέφερε για το παρελθόν η Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύντροφό της, τον τράπερ Mente Fuerte λέγοντας: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».