Παράτησε στη μέση το αυτοκίνητο για να πάει κομμωτήριο: Κατέβηκαν οι επιβάτες από το λεωφορείο για «αποθέωση» (vid)

Newsroom
Παράτησε στη μέση το αυτοκίνητο για να πάει κομμωτήριο: Κατέβηκαν οι επιβάτες από το λεωφορείο για «αποθέωση» (vid)
Τη γλίτωσε με πρόστιμο 40 ευρώ. «Δεν προβλέπεται» η αφαίρεση πινακίδων.

Πλήρης αναισθησία… Μία οδηγός στη Λάρισα προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» και ταλαιπώρησε ένα σωρό κόσμο, καθώς παράτησε το αυτοκίνητό της στη μέση του δρόμου, γιατί είχε κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η εν λόγω κυρία άφησε το όχημά της στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Μανδηλαρά, για να πάει – όπως προέκυψε στη συνέχεια – στο ραντεβού που είχε κλείσει στο κομμωτήριο!

Ωστόσο, το αυτοκίνητό της εμπόδιζε τη διέλευση των οχημάτων, προκαλώντας κυριολεκτικά μποτιλιάρισμα σε ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου!

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο, αλλά όπως πληροφορήθηκε το onlarissa.gr δεν «πήραν τις πινακίδες» καθώς για τη συγκεκριμένη παράβαση… δεν προβλέπεται! Έτσι, η οδηγός που αποχώρησε εν μέσω ειρωνικών χειροκροτημάτων από τους δεκάδες πολίτες (ακόμα και τους επιβάτες του λεωφορείου είχε σταματήσει) που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο έφυγε σαν… κυρία με μία κλήση μόλις των 40 ευρώ!

«Ακόμη κι αν σχηματίζαμε δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών, σε λιγότερο από μία ώρα στην Τροχαία θα είχε αθωωθεί» σχολίαζε με νόημα στο onlarissa.gr έμπειρος αστυνομικός.