Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δίνει μάχη για τη ζωή του: Δέχθηκε 15 μαχαιριές ύστερα από καυγά σε καντίνα

Newsroom
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δίνει μάχη για τη ζωή του: Δέχθηκε 15 μαχαιριές ύστερα από καυγά σε καντίνα
Ο γνωστός επιχειρηματίας για χρόνια διατηρούσε σχέση με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, πρώην σύντροφος του μοντέλου και παρουσιάστριας Τζούλια Νόβα, μαχαιρώθηκε στη Βαρυμπόμπη 15 φορές από έναν 25χρονο, ύστερα από καυγά που ξέσπασε μεταξύ της παρέας του και της παρέας του δράστη.

Όλα ξεκίνησαν στις 04:30 τα ξημερώματα στην οδό Ερυθραίας, όταν ο 58χρονος επιχειρηματίας και η παρέα του διαπληκτίστηκαν με δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 25 ετών. Μετά τη λογομαχία γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια, όταν ο 25χρονος τράβηξε μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα (15) στον επιχειρηματία που κατέληξε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 20χρονο που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό και του 25χρονου δράστη σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, είναι παλιός γνώριμος των αρχών και είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ναρκωτικά και όπλα.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι το θύμα δέχτηκε περίπου 15 μαχαιριές, με μία από αυτές να τον βρίσκει στη μηριαία αρτηρία και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε για τη σειρά προτεραιότητας στην καντίνα.