«Εγκεφαλικό» για ιδιοκτήτη καφέ στην Πάτρα με τον λογαριασμό ρεύματος: Του ήρθε 17.900 ευρώ

Newsroom
«Εγκεφαλικό» για ιδιοκτήτη καφέ στην Πάτρα με τον λογαριασμό ρεύματος: Του ήρθε 17.900 ευρώ
Έχει ζητήσει νομικές συμβουλές και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Σοκαρίστηκε Πατρινός ιδιοκτήτης καφέ, όταν άνοιξε το email με τον λογαριασμό του ρεύματος που του παρέχει ιδιώτης πάροχος, καθώς είδε ότι καλείται να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 17.900 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο Flamis και έγραψε και η εφημερίδα «Γνώμη», για την περίοδο (1/9/2022 - 1/10/2022), έλαβε λογαριασμό 17.863,50 ευρώ. Είχε κρατική επιδότηση 3.844,08 ευρώ και η κατανάλωση αφορούσε 11.240 κιλοβατώρες.

Ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για το εξωφρενικό ποσό που καλείται να πληρώσει η επιχείρηση, καθώς -όπως είπε στη «Γνώμη» - «οι λογαριασμοί μας κυμαινόταν από ένα ποσό 4.500-5.000 ευρώ»

2

Όσον αφορά την απάντηση του παρόχου, ανέφερε ότι «θα γίνει ο αναγκαίος έλεγχος, αλλά μόλις ήρθε ο τελικός λογαριασμός, δεν υπήρχε καμία διαφορά από την αρχική τηλεφωνική ενημέρωση που είχε».

Για το πως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής, έχει ζητήσει νομικές συμβουλές και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

«Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι ότι κλέβουν εμένα, αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι. Στο λογαριασμό των 17.863 ευρώ, έχει μια επιδότηση από το κράτος 3.844 ευρώ, που έχει πάρει ο πάροχος από το κράτος. Το κράτος έχει πληρώσει επιπλέον για αυτό το πράγμα. Δεν είναι ότι καλούμαι να πληρώσω μόνο εγώ».

* Κεντρική φωτογραφία αρχείου