Ο Ηλίας Μίχος μιλούσε με αστυνομικό και του ζητούσε «ρουσφέτια»: Ο Μπαλάσκας είπε ότι δεν είδε τίποτα μεμπτό (vid)

Newsroom
Ο Ηλίας Μίχος μιλούσε με αστυνομικό και του ζητούσε «ρουσφέτια»: Ο Μπαλάσκας είπε ότι δεν είδε τίποτα μεμπτό (vid)
Μηνύματα με αστυνομικό αντάλλασσε ο Ηλίας Μίχος ζητώντας τους διαφόρων ειδών ρουσφέτια.

Τα μηνύματα που έστελνε ο Ηλίας Μίχος σε αστυνομικό με τον οποίο φέρεται να είχε στενές σχέσεις, έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή t-live της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA.

Στα μηνύματα αυτά ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, ζητούσε διαφόρων ειδών ρουσφέτια από γνωστό του υπασπιστή της αστυνομίας και στη συνέχεια μόλις ικανοποιούνταν τα αιτήματά του, τον καλούσε στο κατάστημά του για τον ευχαριστήσει.

Ο Μίχος ζητούσε να του σβήσουν κλήσεις της τροχαίας, καθώς και να του χορηγήσουν κάρτα δακτυλίου. Στις συνομιλίες με τον υπασπιστή της αστυνομίας, ο τελευταίος τον συμβούλευε να πάει στην ΓΑΔΑ για να συναντήσει εκ μέρους του κάποιον γνωστό του προκειμένου να του ικανοποιήσει τα αιτήματά του.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν καλεσμένος ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει τις συνομιλίες του Μίχου με τον αστυνομικό ανέφερε ότι δεν βρήκε κάτι μεμπτό. Μάλιστα, όπως είπε του φάνηκε ότι ο αστυνομικός προσπαθούσε να τον αποφύγει, παρά το γεγονός ότι από τις συνομιλίες φαίνεται να του ικανοποιούν όλα τα αιτήματα.