«Παρέλαση» Ferrari στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (vid)

Newsroom
«Παρέλαση» Ferrari στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (vid)
Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της Ηγουμενίτσας όταν είδαν δεκάδες ολοκαίνουργια μοντέλα της Ferrari να κάνουν «απόβαση» στη πόλη τους.

Ραντεβού στην Ελλάδα δίνει και φέτος το Ferrari Club Passione Rossa. Από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου, δεκάδες εντυπωσιακά οχήματα θα βρίσκoνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και με αφετηρία το Μουζάκι, θα επισκεφθούν την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα και την πόλη της Καρδίτσας.

Τα εντυπωσιακά οχήματα έφτασαν από την Ιταλία την Πέμπτη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και αιχαμαλώτισαν τα βλέμματα οδηγών και επιβατών, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η πορεία τους στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το ιταλικό club, η πρώτη εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου από τις 16:30 – 19:00, στο πάρκινγκ του Mouzaki Palace Hotel & Spa.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου τα Ferrari θα βρεθούν από τις 11:30-14:30 στην πλαζ Πεζούλας στην λίμνη Πλαστήρα ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου η παρέλαση των εντυπωσιακών οχημάτων θα γίνει στην πλατεία Πλαστήρα στην Καρδίτσα.

ferrari