Συγκλόνισε το Twitter η σκηνή στις «Σέρρες» με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση: «Σφίγγεται η καρδιά μου»

Newsroom
Συγκλόνισε το Twitter η σκηνή στις «Σέρρες» με τον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση: «Σφίγγεται η καρδιά μου»
«Πάγωσε» το Twitter με την νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», όπου εμφανίζεται ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1 και προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο, αφότου η σειρά είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματά της.

Η σειρά πραγματεύεται την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με το γιο του. Ο Οδυσσέας, ο οποίος ζει στην Αθήνα, χρειάζεται να μείνει στη γενέτειρά του, στις Σέρρες, λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος και συγκεκριμένα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. Τα πάντα στη ζωή του Οδυσσέα αλλάζουν, όταν ο σύντροφός του του λέει στο τηλέφωνο ότι πρέπει να χωρίσουν με τον ίδιο να χρειάζεται να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Μία από τις πλέον συγκινητικές στιγμές ήταν στο νοσοκομείο με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, ο οποίος βρίσκεται επάνω σε ένα κρεβάτι. Ο Οδυσσέας προσπαθεί να τον προσεγγίσει στην κατάσταση που είναι, αλλά ο πατέρας του είναι απόμακρος και του είναι δύσκολο να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του. «Να αυτό κάνεις ρε μπαμπά, αυτό κάνεις πάντα. Παίρνεις αυτό το ύφος. Μου παγώνει το αίμα. Να σου πω κάτι; Για αυτό δεν ήθελα να έρθω από την προηγούμενη ημέρα. Ξέρω ότι δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση μαζί, μόνο με τη μαμά μιλούσα. Το ότι δεν με αποδέχτηκες ποτέ δεν το συζητώ. Το συνήθισα και δεν περιμένω να αλλάξει, αλλά τουλάχιστον αναγνώρισε ότι είμαι εδώ μόνος μου» του αναφέρει ο Οδυσσέας.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με συγκίνηση την παρουσία του Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή και τα μηνύματα που περνά η σειρά.