Τρομακτικό τροχαίο στην πεζογέφυρα της Αγ. Παρασκευής: Ντελαπάρισε αυτοκίνητο, επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού (vid)

Τρομακτικό τροχαίο στην πεζογέφυρα της Αγ. Παρασκευής: Ντελαπάρισε αυτοκίνητο, επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού (vid)
Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άλλοι οδηγοί και περαστικοί για να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο οδηγό, έφτασε έγκαιρα και η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ένα τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης (20/10) στη λεωφόρο Μεσογείων στο φανάρι της νέας πεζογέφυρας, με ένα αυτοκίνητο να έχει αναποδογυρίσει ύστερα από σφοδρή σύγκρουση και με τον οδηγό του να είναι εγκλωβισμένος εντός αυτού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ανέβαινε τη Μεσογείων όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που περίμενε να στρίψει στο φανάρι αριστερά στον Χαρμάνη και αυτό με τη σειρά του χτύπησε το μπροστινό. Μιλάμε για καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.

2

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άλλοι οδηγοί και περαστικοί για να βοηθήσουν τον εγκλωβισμένο οδηγό, έφτασε έγκαιρα και η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να τον μεταφέρει γρήγορα σε νοσοκομείο. Ο οδηγός κινούνταν εντός του αυτοκινήτου και φαίνεται πως είχε γλιτώσει τα χειρότερα. Τραυματίας είναι και το άλλο άτομο το οποίο επέβαινε μαζί του.

Το συγκεκριμένο σημείο πάντως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και όσοι περιμένουν στο φανάρι, νιώθουν σε μεγάλο βαθμό το αυτοκίνητό τους να κουνιέται από τη δύναμη του αέρα των διερχόμενων αυτοκινήτων στις διπλανές λωρίδες που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.