Έχασε το δίπλωμά της επειδή ερωτοτροπούσε με τον οδηγό και τράκαραν: Θα πληρώσει και τον σπασμένο φράχτη

Newsroom
Έχασε το δίπλωμά της επειδή ερωτοτροπούσε με τον οδηγό και τράκαραν: Θα πληρώσει και τον σπασμένο φράχτη
Η Lela Jane Josephs κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση, μόνο που δεν οδηγούσε αυτή…

Σε μπελάδες βρέθηκε μία γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία, η οποία έχασε το δίπλωμά της μετά από τρακάρισμα, μόνο που… δεν οδηγούσε αυτή. Πως προκλήθηκε το ατύχημα; Ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της που ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου!

Η Otago Daily Times αναφέρει ότι η Lela Jane Josephs εμφανίστηκε στο Whanganui District Court για να ακούσει τον δικαστή Andrew Nicholls να της απαγγέλει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση. Μόνο που δεν οδηγούσε αυτή, αλλά ο άντρας που ήταν δίπλα της. Η 34χρονη όμως ασκούσε μία ερωτική πράξη εκείνη τη στιγμή που οδηγούσε ο άντρας με αποτέλεσμα να τρακάρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικαστής είπε για την Josephs: «Συνέβαλε στο να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να τρακάρει σε έναν φράχτη φάρμας».

Η 34χρονη γυναίκα παραδέχτηκε τις κατηγορίες. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες από το συμβάν, ο οδηγός είχε τραπεί σε φυγή από το σημείο ενώ οι κάτοικοι κάλεσαν με την αστυνομία για την Josephs, καθώς ήταν μεθυσμένη και ζητούσε βοήθεια με «καταχρηστικό τρόπο».

2

Στο αλκοτέστ που έκανε η αστυνομία στην Josephs διαπίστωσε ότι είχε καταναλώσει 786 μικρογραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αναπνοής, με το νόμιμο όριο να είναι 250 mcg. Η 34χρονη όμως έδωσε και ψεύτικο όνομα

Στη συνέχεια, η γυναίκα έδωσε στις αρχές ένα ψεύτικο όνομα και τους διεμήνυσε ότι δεν ήταν αυτή που οδηγούσε. Η δικηγόρος της γυναίκας επανέλαβε στο δικαστήριο πως δεν οδηγούσε η 34χρονη και το επιβεβαίωσε και ο οδηγός που εμφανίστηκε.

Ο δικαστής Nicholls καταδίκασε τελικά την Josephs σε τρεισήμισι μήνες φυλάκιση, αλλά τη μετέτρεψε σε 40 ώρες κοινωνικής εργασίας και 12 μήνες εντατικής επίβλεψης. Βέβαια, έχασε την άδειά της και της επιβλήθηκε πρόστιμο 750 δολαρίων ενώ θα πληρώσει και την καταστροφή του φράχτη (162,50$).