Μενεγάκη για τον θρυλικό «λούτσο»: «Μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου» (vids)

Newsroom
Μενεγάκη για τον θρυλικό «λούτσο»: «Μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου» (vids)
Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πως γεννήθηκε το αστείο με το ψάρι «λούτσο» και στα πολλά πειράγματα που έχει δεχθεί.

Παλιά στο τηλεοπτικό κουρμπέτι πλέον η Ελένη Μενεγάκη έχει «γράψει» πολλές στιγμές που έχουν ξεχωρίσει. Μία από αυτές, που έχει αφήσει εποχή είναι και η προ 20ετή-25ετή απορία της, για το ψάρι λούτσο. Δεν το ήξερε και την είχε πιάσει νευρικό γέλιο με αποτέλεσμα, να δεχθεί στη συνέχεια πολλά πειράγματα.

Το θέμα επανήλθε στην πρεμιέρα της εκπομπής "Fishy" του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA, στην οποία ήταν καλεσμένη.

Μιας και η εκπομπή έχει να κάνει με το ψάρεμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη για το πώς προέκυψε η θρυλική απορία της για τον λούτσο και η ίδια εξήγησε:

«Να σου πω την αλήθεια, αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι να το μαγειρέψει η κυρία Βέφα. Τι να ξέρω και εγώ τότε 25-26 χρονών; Πόσα ψάρια να ξέρω; Τα πιο γνωστά. Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κυρία Βέφα, απλά είχα κάνει την ερώτηση, μου φάνηκε αστείο σε εκείνη τη φάση της ζωής μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Και όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος Αναστασιάδης μετά από τρεις εβδομάδες στην εκπομπή, έφερε μια σακούλα με έναν λούτσο. Και μου είπε “να τος Ελένη, αυτός είναι, αυτός που αναρωτιόσουν”. 25 χρονών εγώ. Τότε νομίζω μίλαγε μόνος του στην εκπομπή. Εγώ δεν πρέπει να του έκανα ούτε μισή ερώτηση, μίλαγε μόνος του. Και έγραψε ιστορία ο λούτσος 20 χρόνια τώρα».