Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ» (vid)

Newsroom
Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ» (vid)
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα σε τηλεόραση και θέατρο καθώς και για τη σχέση του με το χρήμα.

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό μας», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παράσταση «Οικόπεδα με θέα» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τη νέα μουσική εκπομπή του «Ό,τι αγαπώ» στο Open.

«Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δεν μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν είναι προτεραιότητά μου τα χρήματα για να κάνω μια δουλειά. Να μην παίρνουμε τον εαυτό μας σοβαρά γιατί είμαστε περαστικοί. Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Έπειτα, ο γνωστός ηθοποιός, που δε «μασάει» τα λόγια του, με αποτέλεσμα συχνά οι ιδιαίτερες δηλώσεις του να γίνονται viral, μίλησε για τη νέα του εκπομπή αλλά και για τη μουσική γενικότερα και τόνισε ότι αν και δεν γνωρίζει καθόλου τη τραπ μουσική, υπάρχουν και χειρότερα είδη μουσικής.

«Στη μουσική εκπομπή θα ανατρέχουμε σε πράγματα με ουσία και όχι σε ανόητα και του συρμού. Υπάρχουν μουσικές που είναι τη της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ» ήταν η απάντηση του σε ερώτηση για τη νέα μουσική εκπομπή του.