Ηλικιωμένος στην Φθιώτιδα κέρασε όλο το καφενείο, τους προσκάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε

Newsroom
Ηλικιωμένος στην Φθιώτιδα κέρασε όλο το καφενείο, τους προσκάλεσε στην κηδεία του και μετά αυτοκτόνησε
Τραγωδία στη Φθιώτιδα, με 90χρονο να κερνάει πρώτα τους συγχωριανούς του, να τους ρωτάει αν θα πάνε στην κηδεία του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (7/10) στη Φθιώτιδα. Ένας 90χρονος, αυτοκτόνησε στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, έχοντας προειδοποιήσει τους συγχωριανούς του.

Σύμφωνα με lamiareport.gr, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν, καθώς δεν πήραν στα σοβαρά τα λόγια του.

Ο 90χρονος, είχε πάρει τελικά την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα, και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης, στην κηδεία του. Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν μιλούσε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του στο Παλαιοχώρι Δωριέων, έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.

Πρόκειται για κάτοικο και ήταν πολύ καλός και αξιοπρεπή, όπως τον περιγράφουν όσοι τον ήξεραν. Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.