Μουζουράκης για Αργυρό: «Γέμισε το Καυτανζόγλειο με το "στην Αθήνα μου", στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα το έκανε» (vid)

Newsroom
Μουζουράκης για Αργυρό: «Γέμισε το Καυτανζόγλειο με το "στην Αθήνα μου", στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα το έκανε» (vid)
Ο Πάνος Μουζουράκης είπε επική ατάκα για την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να πείσει μια διαγωνιζόμενη να πάει στην ομάδα του.

To «Τhe Voice» για την φετινή σεζόν ξεκίνησε και οι κριτές, Έλενα Παπαρίζου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης και Σάκης Ρουβάς άρχισαν τα πειράγματα μεταξύ τους.

Ωστόσο ο Πάνος Μουζουράκης είπε μια επική ατάκα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με αφορμή την συναυλία του δεύτερου στο «Καυταντζόγλειο» και προσπαθώντας να πείσει την διαγωνιζόμενη να πάει στην ομάδα του.

Συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη ήταν από την Θεσσαλονίκη και ο Αργυρός την ρώτησε αν ήταν στην συναυλία του, με εκείνη να απαντάει αρνητικά.

Στην συνέχεια αφού μίλησαν όλοι οι κριτές έφτασε η σειρά του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος σηκώθηκε και πήγε προς το μέρος της κοπέλας.

«Αυτή η φωνή με συγκίνησε και με κάλυψε και γύρισα για να την σπάσουμε και στον Κωνσταντίνο. Στην Έλενα δεν έχεις λόγο να πας. Θεσσαλονίκη εγώ, Θεσσαλονίκη. Εγώ μεγάλωσα εκεί στην Τούμπα», είπε ο Μουζουράκης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός του απάντησε: «Εσύ μεγάλωσες αλλά εγώ ξεκίνησα από την Θεσσαλονίκη».

«Για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Είναι ένα πανέμορφο, γλυκό αγόρι. Έχει καλή ψυχή... Είναι κάποια πράγματα τα οποία σε βάζουν να σκεφτείς. Κατ' αρχάς αυτός ο άνθρωπος γέμισε ολόκληρο Καυτανζόγλειο με ένα τραγούδι που λέει "Στην Αθήνα μου". Κατάλαβες; Καταλαβαίνεις τι πήγε κι έκανε ε; Δεν ξέρω αν το έκανε για να σμίξει τις δυο πόλεις, αλλά υποψιάζομαι ότι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ δεν θα το έκανε. Εγώ ζήλεψα το "στην Αθήνα μου" και λέω θα γράψω ένα αντίστοιχο για την Θεσσαλονίκη. Κι εκεί που πάω να το γράψω λέω άκου τι έχει κάνει ο μπαγάσας. Γιατί τι λέει "μα σε ψάχνω απεγνωσμένα..", άλλη λέξη τι είναι; Αναζητώ, άρα "σ' αναζητώ". Έχει πάρει έναν Θεσσαλονικιώτικο ύμνο κι έχει κάνει δυο αθηναϊκές επιτυχιούλες. Γιατί τι λέει; " σ' αναζητώ στη Σαλονίκη...ξημερώματα". "Ξημερώματα", δηλαδή έχει διαλύσει όλα τα καλά στοιχεία και τα χρησιμοποιεί για κέρδος της καριέρας του», ανέφερε με χιούμορ στην διαγωνιζόμενη ο Πάνος Μουζουράκης.

Η διαγωνιζόμενη ωστόσο παρά την διεκδίκηση του Πάνου Μουζουράκη αλλά και του Κωνσταντίνου Αργυρού, επέλεξε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.