ΜΑΜΟΣ Αφιλτράριστη, ατόφιος υγρός άρτος

Newsroom
ΜΑΜΟΣ Αφιλτράριστη, ατόφιος υγρός άρτος
Θυμάσαι τις παλιές αμερικάνικες ταινίες με τους χρυσοθήρες; Έψαχναν για κομμάτια χρυσού μέσα στα λασπώδη νερά των ποταμών…γιατί γνώριζαν πως μέσα στη θολότητά του νερού κρύβονταν θησαυροί και διψούσαν να τους ανακαλύψουν.

Εσύ πού ψάχνεις να βρεις τους δικούς σου θησαυρούς; Με ποιον τρόπο αναζητάς τις εμπειρίες που ομορφαίνουν τη ζωή σου; Ποιες από τις αισθήσεις σου χρησιμοποιείς για να απολαύσεις τις μικρές χαρές της καθημερινότητας;

Πώς επιλέγεις την μπύρα σου; Με την όσφρηση, τη γεύση ή μήπως με την όραση; Γιατί τα ατόφια πράγματα στη ζωή είναι αθέατα και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις.

Γνώρισε την Μοναδική, Θολή μπύρα ΜΑΜΟΣ Aφιλτράριστη

Μία μπύρα με γνήσια γεύση που φέρνει τα αγνά συστατικά της βύνης της μαγιάς και των λυκίσκων ατόφια στο ποτήρι σου λόγω της λιτής της διαδικασίας ζυθοποίησης.

Η αφιλτράριστη μπύρα ΜΑΜΟΣ μέσα στη θολότητά της περιέχει όλο τον πλούτο της πρώτης ύλης και την αφιλτράριστη αγάπη των δημιουργών της.

Ως αφιλτράριστη η μπύρα ΜΑΜΟΣ συγκρατεί μέσα της τα κύτταρα της μαγιάς που της χαρίζουν τη χαρακτηριστική της θολή όψη, πλούσιο σώμα, ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου. Οι αγνές πρώτες ύλες της αφιλτράριστης μπύρας ΜΑΜΟΣ συνθέτουν ένα μοναδικό προϊόν με γεύση μεστή και ζωντανή που διακρίνεται από μια χαρακτηριστική πικράδα. Οι ειδικές αρωματικές ποικιλίες λυκίσκου προσδίδουν άρωμα λουλουδιών και εσπεριδοειδή χαρακτήρα. Ο αφρός της είναι πυκνός και το σώμα της πλούσιο. Ασύγκριτα χαρακτηριστικά, που συνθέτουν μια μοναδική μπύρα.

....

Μια Πατρινιά που κάνει τη διαφορά

Συνεχίζοντας την κληρονομιά της μπύρας ΜΑΜΟΣ, η νέα ΜΑΜΟΣ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗ γεννήθηκε στην Πάτρα και απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά ποιοτικά ελληνικά προϊόντα που συνδυάζουν την πρωτοπορία με την αυθεντικότητα με τον τοπικό χαρακτήρα.

Ο πλούσιος αφρός της, η θολή όψη της, το ιδιαίτερο άρωμά της και η χαρακτηριστική της πικράδα σχηματίζουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό που θα γοητεύσει όποιον αναζητά τη διαφοροποίηση και τον πειραματισμό που φέρουν τα διαπιστευτήρια άξιων δημιουργών, όπως η μπύρα ΜΑΜΟΣ.

Μια ατόφια, αφιλτράριστη εμπειρία

H Μπύρα ΜΑΜΟΣ Αφιλτράριστη είναι εδώ για να σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ένα ταξίδι που οι αισθήσεις συναντούν την απόλαυση και η εμπειρία την ουσία, γιατί κάθε πρόταση της ΜΑΜΟΣ είναι μια πρόταση που εζυμώθηκε με πάθος.