Καβάλα: Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής από την αγριότητα του εγκλήματος, 2 φορές αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης (vid)

Newsroom
Καβάλα: Σοκαρισμένος ο ιατροδικαστής από την αγριότητα του εγκλήματος, 2 φορές αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης (vid)
Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πως το έγκλημα στην Καβάλα ήταν προμελετημένο.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που «έρχονται στο φως» για το άγριο φονικό στη Καβάλα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε τη πρώην σύντροφό του.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε πως το έγκλημα ήταν προμελετημένο και δεν έγινε εν βρασμό ψυχής. «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στα 40 χρόνια που δουλεύω», είπε, μεταξύ άλλων, ο ιατροδικαστής Καβάλας Νίκος Κιφινίδης, μιλώντας στο Mega.

Όπως αποκάλυψε, το μωρό και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. «Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Αυτά προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κιφινίδης.

Bάσει των στοιχείων της αστυνομίας, ο δράστης αφού σκότωσε το παιδί του και την πρώην σύντροφό του, γύρισε το όπλο στον εαυτό του πυροβολώντας στο αριστερό μέρος προς την καρδιά, δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε μέσα στο στόμα του.

Τα προβλήματα στο ζευγάρι ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.Ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, με αποτέλεσμα η 31χρονη πρώην σύντροφός του να τον βοηθούσε οικονομικά, ενώ της έστελνε και η μητέρα της από τη Γερμανία 200 ευρώ μηνιαίως.