Τραγωδία στην Καβάλα: Ο κτηνοτρόφος είχε αφήσει σημείωμα πριν σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του (vid)

Newsroom
Τραγωδία στην Καβάλα: Ο κτηνοτρόφος είχε αφήσει σημείωμα πριν σκοτώσει τη γυναίκα και το παιδί του (vid)
Συγκλονιστικά στοιχεία από το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, με τον κτηνοτρόφο να αφήνει σημείωμα πριν την αποτρόπαια πράξη του.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια από το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, όπου ο κτηνοτρόφος σκότωσε την πρώην σύντροφό του και το περίπου ενός έτους παιδί τους και αυτοκτόνησε.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος φέρεται να σκότωσε πρώτα το παιδί του και ύστερα την 31χρονη μητέρα ενώ λίγα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Μάλιστα, βρέθηκε ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει». Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο κτηνοτρόφος αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι κάτοικοι του χωριού μιλούν για τον 56χρονο και τον χαρακτηρίζουν ψυχρό και κυνικό. Φαίνεται πως είχε πάρει την απόφαση να σκοτώσει μητέρα και μωρό και να αυτοκτονήσει.