Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε την σύζυγο του, το 1,5 έτους παιδί τους και αυτοκτόνησε

Newsroom
Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε την σύζυγο του, το 1,5 έτους παιδί τους και αυτοκτόνησε
Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Καβάλα όταν ένας 56χρονος σκότωσε τη σύζυγο και το μωρό τους, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δράστης και αυτόχειρας ένας 56χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή Λεκάνη της Καβάλας, που αρχικά σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και στη συνέχεια το μωρό που είχαν αποκτήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 56χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε αρχικά την 31χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια το παιδάκι τους για να βάλει λίγο αργότερα τέλος στη ζωή του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κτηνοτρόφος βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, η οποία έμενε μαζί με το 1,5 έτους παιδί τους, στο σπίτι της γιαγιάς της, εκεί όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, καθώς είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν όσα έμελλε να συμβούν το πρωί της Παρασκευής.

Η γυναίκα που ήταν Ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 56χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Το πρωί της Παρασκευής (30/9), ο σύζυγος πήγε από το σπίτι, πήρε μαζί την 31χρονη και το παιδί τους και τους οδήγησε στο κτήμα του όπου τους πυροβόλησε.