Κρήτη: Τον πλάκωσε στο ξύλο και πυροβολούσε έξω από το σπίτι του επειδή δεν του πουλούσε το χωράφι

Newsroom
Κρήτη: Τον πλάκωσε στο ξύλο και πυροβολούσε έξω από το σπίτι του επειδή δεν του πουλούσε το χωράφι
Κρητικός αρνήθηκε να πουλήσει το χωράφι του σε έναν συγχωριανό του από τον οποίο δέχθηκε άγρια επίθεση.

Ένα αδιανόητο περιστατικό τραμπουκισμού συνέβη στην Κρήτη, σε χωριό του Δήμου Κισσάμου επειδή ένας 56χρονος επέμενε να αγοράσει το χωράφι ενός 65χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα επεισόδια διαρκείας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 όταν ο 56χρονος δράστης επισκέφθηκε το σπίτι του 65χρονου συγχωριανού του και του εξέφρασε την επιθυμία να αγοράσει ένα από τα αγροτεμάχια του.

Όταν ο 65χρονος δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι το χωράφι δεν πωλείται ο 56χρονος έγινε έξαλλος και χτύπησε τον 65χρονο σε όλο του το σώμα με την ποιμενική ράβδο που κρατούσε στα χέρια του και μάλιστα μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κισσάμου, ελαφρά τραυματισμένος, όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι περιπέτειες όμως για τον άτυχο 65χρονο είχαν και συνέχεια, καθώς στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 30/9 άγνωστος δράστης έφτασε με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του και δίχως να το σκεφτεί καθόλου άνοιξε πυρ. Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί με μανία προς το σπίτι του 65χρονου και τους τοίχους. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.