Εικονολήπτης στη Φλόριντα αφήνει την κάμερά του σε «ζωντανή» μετάδοση και τρέχει να βοηθήσει ανθρώπους (vid)

Newsroom
Εικονολήπτης στη Φλόριντα αφήνει την κάμερά του σε «ζωντανή» μετάδοση και τρέχει να βοηθήσει ανθρώπους (vid)
Ο οπερατέρ έτρεξε προς το σημείο όπου ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούσαν να περάσουν από ένα «ποτάμι», καθώς τα πάντα έχουν πλημμυρίσει…

Στη Φλόριντα ο τυφώνας Ίαν, «ιστορικός» όπως τον χαρακτήρισαν μετεωρολόγοι, πλήττει τα πάντα στα πέρασμά του. Οι άνθρωποι τρέχουν να πάνε σε ασφαλή μέρη για να προφυλαχθούν και ένας κάμεραμαν δεν το σκέφτηκε στιγμή! Άφησε κάτω την κάμερά του κατά τη διάρκεια «ζωντανής» σύνδεσης και έτρεξε να βοηθήσει.

Το συμβάν έγινε σε πρωινή εκπομπή της Αυστραλίας. Όταν πήγαν στον ανταποκριτή τους στις ΗΠΑ, τον Tim Lester από το Channel 7, ο οποίος έκανε ρεπορτάζ από την πόλη της Φλόριντα στον Κόλπο του Μεξικού, είδαν ξαφνικά τον εικονολήπτη Glenn Ellis να εγκαταλείπει τη θέση του. Η εικόνα δεν διακόπηκε, καθώς άφησε ανοιχτή την κάμερα, μόνο που την ακούμπησε κάτω.

Έτρεξε προς το σημείο όπου ορισμένοι άνθρωποι προσπαθούσαν να περάσουν από ένα «ποτάμι», καθώς τα πάντα έχουν πλημμυρίσει…

Ο δημοσιογράφος μετέφερε στο στούντιο πως «είναι μια τεράστια καταιγίδα, ναι, είμαστε καλά» ενώ συμπλήρωσε: «Απλώς βοηθάμε μερικούς ανθρώπους να περάσουν από το νερό εδώ, αυτός είναι ο οπερατέρ, ο Glenn. Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε ότι προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που απομακρύνονται από τα σπίτια τους».

Από τη λήψη φαίνεται ένα άτομο που κρατά το χέρι ενός παιδιού να παλεύει να μεταφέρει τα υπάρχοντά του μέσα από το νερό που ανερχόταν: «Μιλήσαμε με μερικούς από αυτούς τους ανθρώπους και μας λένε ότι τα σπίτια τους έχουν χαθεί στο νερό, έχουν πλημμυρίσει μέσα και έπρεπε να τα εγκαταλείψουν».

Ο δημοσιογράφος του Channel 7 εξήγησε ότι κατάφεραν να βρουν αρκετά ψηλό έδαφος για τη «ζωντανή» σύνδεσή τους καθώς οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να επιδεινώνονται.