Ανοικτή επιστολή του ΑΠΣ Ατρόμητος για την δολοφονία της Βασιλικής Αυγουστίνου: «Νομοθετήστε υπέρ των αδυνάτων»

Newsroom
 Ανοικτή επιστολή του ΑΠΣ Ατρόμητος για την δολοφονία της Βασιλικής Αυγουστίνου: «Νομοθετήστε υπέρ των αδυνάτων»
Ο ΑΠΣ Ατρόμητος στέλνει ανοικτή επιστολή για έναν αγώνα υπέρ των αδυνάτων και αυστηρότερες ποινές, με αφορμή τον θάνατο της πρώην προέδρου και γνωστής δικηγόρου, Βασιλικής Αυγουστίνου.

Τρεις μήνες πέρασαν από τον θάνατο της γνωστής δικηγόρου Βασιλικής Αυγουστίνου στα Εξάρχεια. Ο θάνατος της πρώην προέδρου του ΑΠΣ Ατρομήτου αρχικά αποδόθηκε σε πτώση που είχε πηγαίνοντας βόλτα σκυλάκια που φρόντιζε στα Εξάρχεια.

Όταν, όμως, ο σύζυγός της κατάφερε να ανοίξει το κινητό της τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι δεχόταν συνεχώς απειλές. «Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που την απειλούσαν. Έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία, γιατί κυνηγούσε γνωστούς ναρκέμπορους, βιαστές και δολοφόνους ανθρώπων και ζώων», είχε πει ο Αντώνης Πατατανές.

Ο ΑΠΣ Ατρόμητος τρεις μήνες μετά στέλνει ανοιχτή επιστολή με την οποία αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Κ.Κ. ΑΞΙΟΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΚ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ & ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΚ ΑΡΧΗΓΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ &ΚΚ. ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ –

ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΚ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ETU, Ε.Ο.Ε, ΕΠΟ, ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ 1& 2, ΠΕΠΠΣ, ΟΛΕΣ Τις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ & ΕΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ & ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.

ΚΕΔΕ –ΚΚ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κ
κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Αξιότιμοι και αξιοσέβαστοι συμπολίτες μας. Περίπου τρεις μήνες έχουν περάσει που η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ & ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ & ΖΩΩΝ, έδωσε τη ζωή της για τις ιδέες της, τον αλτρουισμό της και τον αγώνα της για ανθρώπους και ζώα. Ήδη παγκόσμιοι φορείς έχουν προχωρήσει στην αναγνώριση της προσωπικότητας της και του αγώνα της. Χιλιάδες μηνύματα συνόδευσαν την αποχώρηση της στη γειτονιά των αγγέλων από όλο τον πλανήτη. Ήδη μεγάλο μέρος της τεράστιας βιβλιοθήκης της έχει δοθεί σε διαφόρους φορείς! Ενώ, μέχρι σήμερα πολίτες αποτίουν φόρο τιμής στο σημείο που βρέθηκε βαριά χτυπημένη!

Ως εκ τούτου οφείλουμε να παραλάβουμε τη βαρύτατη σκυτάλη και να συνεχίσουμε το έργο της. Όταν σπουδαίοι πολιτικοί τη ρωτούσαν τι να κάνουν απαντούσε: «Νομοθετήστε υπέρ των αδυνάτων»!

Σας καλούμε, λοιπόν, σε έναν αγώνα υπέρ των αδυνάτων. Ζητάμε αυστηρότερες ποινές για όσους κακοποιούν ή δολοφονούν, γυναίκες, παιδιά και αδύνατους, καθώς και ζώα (όλων των ειδών). Η κακομεταχείριση δεν αξίζει σε κανέναν σε ένα πολιτισμένο κράτος, πόσο δε στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία! Ισόβια κάθειρξη στους δολοφόνους τέτοιων εγκλημάτων και χωρίς μείωση ποινής. Σταθείτε όλοι δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και γίνετε αρωγοί στον αγώνα της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ, ενός ΜΑΧΗΤΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ!
Ζητάμε τη στήριξη όλου του πολιτικού, εκκλησιαστικού, αθλητικού και φιλοζωικού κόσμου! Ζητάμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων και οργανωμένων οπαδών, καθώς και της διοίκησης της ΕΠΟ και των σούπερλιγκ 1 και 2!

Σας καλούμε σε ειρηνικές δράσεις για την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου!
Ευχαριστούμε, όλες τις ομάδες της χώρας μας και της Ευρώπης, τους φορείς και συλλόγους, τα φιλοζωικά σωματεία και κυρίως την Εκκλησία της Ελλάδος για την έμπρακτη συμπαράσταση που μας επέδειξαν κατά τη μάχη για τη ζωή όσο και για το πένθος μας.

Δε θα αναφερθούμε σε ονόματα γιατί σίγουρα θα ξεχάσουμε κάποιον και δεν το θέλουμε! Θα σταθούμε, μόνο στην Ευρωπαϊκή ΕΝΩΣΗ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, που στάθηκε αρωγός μας από την πρώτη στιγμή και στην ΑΕΚ, η οποία πραγματικά απέδειξε ότι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ είναι γέφυρα που ενώνει τους ανθρώπους.

Ωστόσο, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Πατέρα και αδελφό μας και χαρισματικό Ιερέα στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ των ΑΓΙΩΝ ΙΣΙΔΩΡΩΝ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ κκ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΛΟΥΠΑΣΑΚΗ (που φροντίζει ανθρώπους και ζώα), όπως και τον Πατέρα κ.κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΡΓΥΡΗ, διότι με την ταπεινότητα, τη σεμνότητα και το ιερό καθήκον που τους διακρίνουν μας συμπαραστάθηκαν σε όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας μας! Τέτοιοι ΙΕΡΕΙΣ ενισχύουν την ΠΙΣΤΗ μας προς την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και την ΙΕΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας!

Κκ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ και ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ σας ευχαριστούμε, που στους κόλπους της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ μας πλέουν τόσο χαρισματικοί και σπουδαίοι λειτουργοί της ΠΙΣΤΗΣ μας!
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ υπήρξε ένας σπουδαίος άνθρωπος, άλλωστε, αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ φτιάχνουν τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Σίγουρα μας παρακολουθεί και ζητά να πάρουμε τη θέση της ως «ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ»!!!
».