Η στιγμή κλοπής μοτοσυκλέτας σε 30 δευτερόλεπτα μέρα μεσημέρι: «Από την αστυνομία είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό» (vid)

Newsroom
Η στιγμή κλοπής μοτοσυκλέτας σε 30 δευτερόλεπτα μέρα μεσημέρι: «Από την αστυνομία είπαν ότι δεν είχαν περιπολικό» (vid)
Οι ληστές ακολούθησαν το άνδρα και μόλις πάρκαρε του έκλεψαν την μηχανή.

Μάστιγα έχουν γίνει οι κλοπές μοτοσυκλετών στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της κλοπής μηχανής μεγάλου κυβισμού στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, οι κλέφτες ακολούθησαν έναν άνθρωπο που οδηγούσε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Με το που πάρκαρε, πήγαν στη μηχανή, την ξεκλείδωσαν και σε 30 δευτερόλεπτα την είχαν αρπάξει.

Το περιστατικό συνέβη στις 14:30 το μεσημέρι, σε κεντρικό δρόμο και πυκνοκατοικημένη γειτονιά.

«Είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο. Δεν το περίμενα ότι έγινε μέρα μεσημέρι. Είχα παρκάρει, είχε συννεφιάσει θα πήγαινε για βροχή. Την έβαλα κάτω απο το σκέπαστρο για να πάω να ετοιμάσω μια παραγγελία χονδρικής. Για να πάρω ξανά τη μηχανή να φύγω. Ενώ μου έδειχνε η γυναίκα το τιμολόγιο, αυτοί την έκλεψαν», είπε το θύμα κλοπής, Νίκος Βαλάμπους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Πήρα την αστυνομία και είπαν πως δεν έχουν περιπολικό»

«Πήρα την αστυνομία, μου είπαν ότι καταγράφουν το περιστατικό και τα στοιχεία και να πάρω το τμήμα της περιοχής μου. Πήρα και τους είπα πως τώρα πέντε λεπτά μόλις πριν την έκλεψαν την μηχανή, στείλτε μια ομάδα ΔΙΑΣ, κάτι. Και μου λένε το κορυφαίο "δεν έχουμε περιπολικό" Ας λύσουν τα χέρια της αστυνομίας, ας μην είναι με κάθε πολιτικό 10-20 αστυνομικοί στη βάρδια Θεωρώ ότι προέχει η προστασία του πολίτη», συμπλήρωσε ο άνδρας που έπεσε θύμα κλοπής.