Το ιδιωτικό νησί που θα μένουν οι γυναίκες των παικτών της Αγγλίας στο Μουντιάλ τα έχει όλα εκτός από αλκοόλ (vid)

Newsroom
Το ιδιωτικό νησί που θα μένουν οι γυναίκες των παικτών της Αγγλίας στο Μουντιάλ τα έχει όλα εκτός από αλκοόλ (vid)
Σε ένα ιδιωτικό νησί του Κατάρ, το υπερπολυτελές Banana Island θα μείνουν οι σύντροφοι των Άγγλων διεθνών κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χλιδή και κάθε είδους πολυτέλεια θα προσφέρει το Banana Island στις συντρόφους των Άγγλων διεθνών παικτών, κατά την διάρκεια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Πρόκειται για ένα φανταστικό θέρετρο το οποίο διαθέτει σαλέ, που έχουν χτιστεί με ξύλινα πόδια μέσα στην θάλασσα. Το κόστος διαμονής για κάθε βράδυ φτάνει τις 6.000 λίρες. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 λεπτών με σκάφος από την παραλία της Ντόχα.

Η παραμονή στο Banana Island διαθέτει πληθώρα δραστηριοτήτων. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σερφ, να παίξουν γκολφ, να παρακολουθήσουν ταινίες στον κινηματογράφο ή ακόμα και να παρακολουθήσουν μαθήματα καταδύσεων.

Επίσης, διαθέτει αίθουσα μπόουλινγκ, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, υδάτινο πάρκο καθώς και την επιλογή να ασχοληθεί κάποιος με πολλά θαλάσσια σπορ. Οι γυναίκες των Άγγλων παικτών μπορούν να συμμετέχουν σε αρκετές αθλητικές δραστηριότητες (μπιτς βόλεϊ, ποδόσφαιρο, μπάντμιντον) που προσφέρει η ιδιωτική παραλία στο θέρετρο.

Ωστόσο, αν και το Banana Island παρέχει τα πάντα όσοι θα ήθελαν να απολαύσουν τα κοκτέιλ, μάλλον θα μείνουν απογοητευμένοι. Κι αυτό διότι στο συγκριμένο θέρετρο δεν επιτρέπεται το αλκοόλ. Εξάλλου, οι φίλοι του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στο Κατάρ για το Μουντιάλ, έχουν πλήρη επίγνωση για το καθεστώς που ισχύει με το αλκοόλ στη χώρα του Κόλπου.