Απίστευτη κτηνωδία στα Τρίκαλα: Πέταξαν στα σκουπίδια έξι κουτάβια, σώθηκε το ένα (vid)

Newsroom
Απίστευτη κτηνωδία στα Τρίκαλα: Πέταξαν στα σκουπίδια έξι κουτάβια, σώθηκε το ένα (vid)
Κτήνη στα Τρίκαλα πέταξαν έξι κουτάβια στα σκουπίδια εκ των οποίων κατάφερε να σωθεί το ένα.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το πρωί (20/9) στην περιοχή του Πυργετού των Τρικάλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας, όταν άκουσε περίεργους χτύπους από έναν κάδο απορριμμάτων.

Σκύβοντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει, διαπίστωσε κίνηση από ένα τσουβάλι που ήταν καλά κλεισμένο και δεμένο από πάνω. Το πήρε, το άνοιξε και αποκαλύφτηκε ότι μέσα σε αυτό βρίσκονταν έξι κουταβάκια, τα πέντε εξ αυτών ήταν ήδη νεκρά, ενώ το ένα που προκαλούσε και τον θόρυβο, πάλευε για να παραμείνει στη ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «LIVE NEWS», είπε: «Κάθε μέρα περπατάμε με τη σύζυγο στην περιοχή που μένουμε και όπως περνούσαμε δίπλα από έναν κάδο ακούσαμε ένα γαύγισμα από σκυλάκι μικρό το οποίο ήταν μέσα στον κάδο μαζί με άλλα πέντε τα οποία ήταν σε πλαστική σακούλα, σε ένα τσουβάλι, δεμένο.

Το ανοίξαμε και είδαμε το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε κάνει ο κύριος. Έβαλε τα σκυλάκια μέσα ζωντανά, τα πέντε είχαν σκάσει από ασφυξία και το ένα, αυτό που μας ειδοποίησε δηλαδή, ήταν ζωντανό. Ανοίξαμε τη σακούλα και το ελευθερώσαμε. Την είχε κλείσει καλά με κόμπο, είχε βάλει και σχοινί από πάνω να μην μπορούν να βγουν με τίποτα έξω τα κουταβάκια».