Η καλύτερη ιδιοκτήτρια στον κόσμο: Έμειναν άναυδοι οι νέοι ενοικιαστές με το πακέτο καλωσορίσματος

Newsroom
Η καλύτερη ιδιοκτήτρια στον κόσμο: Έμειναν άναυδοι οι νέοι ενοικιαστές με το πακέτο καλωσορίσματος
Αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη «συνεργασία» με τους καλύτερους οιωνούς, ευελπιστώντας πως θα προσέξουν την περιουσία της.

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ έλαβε τον χαρακτηρισμό της «καλύτερης ιδιοκτήτριας όλων των εποχών», αφού άφησε ένα μεγαλειώδες «πακέτο καλωσορίσματος» στους νέους ενοικιαστές.

Η καλόκαρδη ιδιοκτήτρια έκανε τους νέους ενοικιαστές της, να νιώσουν πραγματικά όμορφα, αφού μπήκαν στο νέο τους σπίτι αντικρίζοντας εφοδιασμένα το ψυγείο και τα ντουλάπια, ενώ επίσης τους είχε αφήσει και ένα μπουκάλι κρασί.

2

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και ιδιοκτήτρια του ακινήτου, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη «συνεργασία» με τους καλύτερους οιωνούς, ευελπιστώντας πως θα προσέξουν την περιουσία της.

Πέραν του ότι εφοδίασε το ψυγείο και τα ντουλάπια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και το μπουκάλι κρασί για το «καλωσήρθατε», τους πήρε και μερικά προϊόντα καθαρισμού, για να έχουν το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο.

2

Τα «δώρα» δεν τελείωσαν εκεί, καθώς τους άφησε και ένα κουτί σοκολάτας.

Μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Facebook, γράφοντας: ««Ελπίζω πως δείχνοντάς τους φροντίδα, θα θελήσουν να φροντίσουν και αυτοί με τη σειρά τους το ακίνητο. Φρόντισα να υπάρχει φαγητό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ώστε να μην ανησυχούν όσο μετακομίζουν».

2

Μπράβο της…