HUAWEI MateBook X Pro 2022: Πανίσχυρο και βολικό

Παύλος Παπαπαύλου
HUAWEI MateBook X Pro 2022: Πανίσχυρο και βολικό
Η νέα πρόταση της κινεζικής εταιρείας στο χώρο των φορητών υπολογιστών.

Ένα σύγχρονο laptop πρέπει να έχει τα πάντα και η HUAWEI το γνωρίζει καλά αυτό. Το HUAWEI MateBook X Pro 2022 είναι ένα νέο πολυ-εργαλείο που είναι εφοδιασμένο με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Το βάρος του δεν ξεπερνάει το 1,5 κιλό και η οθόνη των 14.2 ιντσών υποστηρίζει ανάλυση 3.1Κ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν Intel i7-1260P, 16GB RAM LPDDR5 και έναν δίσκο SSD χωρητικότητας 1ΤΒ. Η κατασκευή από κράματα μαγνησίου κάνει το εξωτερικό τμήμα τόσο ανθεκτικό, όσο και σύγχρονο στην όψη.

Ο ήχος που είναι επίσης σημαντικό σημείο σε έναν φορητό υπολογιστή αποδίδεται από 6 διαφορετικά ηχεία, ενώ τα της ηχογράφηση/καταγραφή φωνής του χρήστη αναλαμβάνουν 4 μικρόφωνα, αλλά και η AI webcam που είναι εγκατεστημένη στο κυρίως σώμα. Ακόμη και για όσους χρησιμοποιούν για πολλά χρόνια φορητούς υπολογιστές, αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι το touchpad.

Το HUAWEI Free Touch υποστηρίζει 8 στοιχεία ελέγχου για να ρυθμίζετε άμεσα πχ. τον ήχο ή την φωτεινότητα ή ακόμη και να δίνετε εντολή για να λαμβάνονται στιγμιότυπα οθόνης.

Για να λειτουργεί απροβλημάτιστα για πολλές ώρες, η HUAWΕΙ έχει εφοδιάσει το νέο της MateBook X Pro με ένα νέο σύστημα ψύξης Shark Fin Fan που φροντίζει να διατηρεί πάντα χαμηλά την εσωτερική του θερμοκρασία.

Φεύγοντας από τα του hardware, η εταιρεία έχει εφοδιάσει και με το σχετικό λογισμικό τη συσκευή της έτσι ώστε να συνδέεται αυτόματα και άνετα με το κινητό ή το tablet σας ή ακόμη και με τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds.