Κραυγή αγωνίας για μητέρα 4 παιδιών που χάνει το σπίτι της: «Μένω στο δρόμο, τα 2 παιδιά έχουν ειδικές ανάγκες» (vid)

Newsroom
Κραυγή αγωνίας για μητέρα 4 παιδιών που χάνει το σπίτι της: «Μένω στο δρόμο, τα 2 παιδιά έχουν ειδικές ανάγκες» (vid)
Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού μίας μητέρας 4 παιδιών, εκ των οποίων τα δύο είναι με ειδικές ανάγκες.

Σε απόγνωση βρίσκεται μία μητέρα που την Τετάρτη θα δει το σπίτι της να μπαίνει σε πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα αυτή και τα τέσσερα παιδιά της, τα δύο από τα οποία έχουν ειδικές ανάγκες, να μένουν στον δρόμο.

«Είμαι μόνη μου, διαζευγμένη. Αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εμένα. 17 μήνες χωρίς ρεύμα, 4 μήνες χωρίς νερό», είπε χαρακτηριστικά στο Open, η γυναίκα που τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται με σύμβαση ως σχολική καθαρίστρια, αλλά ο μισθός είναι πολύ χαμηλός.

Όπως αποκάλυψε, είχε προίκα μία μονοκατοικία, η οποία στον σεισμό του 1999 υπέστη σοβαρά ζημιές και έτσι αποφάσισαν με το σύζυγό της, να πάρουν ένα μεγάλο δάνειο, προκειμένου να φτιάξουν σπίτια και για τα παιδιά τους.

Στην πορεία, ο σύζυγός της, άνοιξε επιχείρησης στις οποίες υπέγραφε εκείνη, χωρίς να φαντάζεται τι θα επακολουθούσε. Εκείνος όμως, χωρίς να φαίνεται πουθενά τις έκλεινε, με αποτέλεσμα τα δάνεια και τα χρέη να βαραίνουν την άτυχη γυναίκα που πλέον είχε τραβήξει διαφορετικούς δρόμους από τον άνδρα της.

Έτσι, ενώ το χρέος για το σπίτι είναι 90.000 ευρώ, βρέθηκε να χρωστάει λόγω των δραστηριοτήτων του συζύγου της, 1,5 εκατομμύρια. Μάλιστα, όταν πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, της είπαν πως «δεν μπαίνουν σε διακανονισμό γιατί η εισπρακτική τα έχει βάλει όλα σε ένα κουβά».

Δείτε την κραυγή απόγνωσης, της απελπισμένης γυναίκας...