Πρωτοφανές: Τροχαίο με εγκατάλειψη ζωντανά στον... αέρα του ΑΝΤ1 (vid)

Newsroom
Πρωτοφανές: Τροχαίο με εγκατάλειψη ζωντανά στον... αέρα του ΑΝΤ1 (vid)
Την ώρα που η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου ήταν ζωντανά και μιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, ένας οδηγός χτύπησε και εγκατέληψε πεζή.

Τροχαίο με εγκατάλειψη μίας γυναίκας έγινε το πρωί της Δευτέρας και μεταδόθηκε live στο ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»...

Περίπου στις 6:30, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου είχε βγει ζωντανά από την Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να ενημερώσει για τις ειδήσεις από την πόλη...

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, ξαφνικά η προσοχή της αποσπάται και το βλέμμα της γυρίζει λίγα μέτρα πιο κάτω.

«Είχαμε μόλις τώρα, ένας άνθρωπος παρασύρθηκε», είπε φανερά αναστατωμένη, ζητώντας να σταματήσει η ζωντανή σύνδεση προκειμένου να καλέσει το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο.

Όπως φαίνεται η άτυχη γυναίκα, προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο, ένα όχημα την παρέσυρε, όμως αμέσως μετά πάτησε γκάζι και έφυγε εγκαταλείποντάς της.

Σε νέα σύνδεση που έγινε αργότερα, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ενημέρωσε πως η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις της. Πονούσε όμως πολύ στο πόδι.