Τρομερή σύγχυση με το αν τα χέρια των σωματοφυλάκων του Βασιλιά Κάρολου είναι… ψεύτικα: «Κρύβουν όπλα;» (vid)

Newsroom
Τρομερή σύγχυση με το αν τα χέρια των σωματοφυλάκων του Βασιλιά Κάρολου είναι… ψεύτικα: «Κρύβουν όπλα;» (vid)
Η κουβέντα έχει «φουντώσει» και πάλι για τα καλά, με τους Βρετανούς να βρίσκονται σε σύγχυση και να συζητάνε στα social media, αν τα χέρια των σωματοφυλάκων του Βασιλιά Κάρολου είναι ψεύτικα.

Με την πάροδο των χρόνων (λίγο επηρεασμένοι και από τις ταινίες του James Bond) έχουν αναπτυχθεί πολλές θεωρίες, αναφορικά με τους σωματοφύλακες (bodyguards) των υψηλών προσώπων και των σημαντικών. Θεωρίες όπως το αν έχουν εφαρμόσει πάνω τους ψεύτικα χέρια ή αν φοράνε κάτω από το σακάκι ψεύτικα μπράτσα κτλ.

Γιατί να το κάνουν αυτό; Μα, για το προφανές… Για να κρατάνε όπλα και να είναι σε ετοιμότητα!

Όπως αναφέρει το LadBible το τουφέκι FN-P90, χωράει άνετα κάτω από το παλτό και χρησιμοποιείται από ομάδες έκτακτης ανάγκης της μυστικής υπηρεσίας. Μπορεί δε να είναι «φορτωμένο» με 50 φυσίγγια.

2

Η κουβέντα λοιπόν έχει «φουντώσει» και πάλι για τα καλά, με τους Βρετανούς να βρίσκονται σε σύγχυση και να συζητάνε στα social media, αν τα χέρια των σωματοφυλάκων του Βασιλιά Κάρολου είναι ψεύτικα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του TikToker Jason, ο οποίος έκανε ζουμ στα χέρια μερικών από τους υποτιθέμενους σωματοφύλακες του Βασιλιά Κάρολου, μαντεύει ότι δεν κινούνται.Τα ακίνητα χέρια υποδηλώνουν ότι ίσως να κρατάει ένα όπλο κρυμμένο κάτω από το σακάκι.

@kevhead22 What's going on with the Bodyguard's hands? #KingCharles #Bodyguard ♬ Stranger Things - Remix - Dharma

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίξει κανείς κάτι τέτοιο με βεβαιότητα. Ένα άτομο για παράδειγμα σχολίασε: «Ναι έχουν όπλα», ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Γιατί οι άνθρωποι το αμφισβητούν; Είναι αποδεδειγμένο ότι συμβαίνει αυτό».

2

Ένας τρίτος συμπλήρωσε: «Εννοείται, είναι ο βασιλιάς και φυσικά η ασφάλειά του έχει τα χέρια στα όπλα». Άλλος παρατήρησε, ότι: «Το σακάκι δεν είναι κουμπωμένο για να είναι σε ετοιμότητα. Ανοιχτό σακάκι σημαίνει ασφάλεια. Το καταλαβαίνεις από την κίνηση του προσώπου και των ματιών του».

Άλλοι βέβαια διαφωνούν, λέγοντας πως «ο τύπος αυτός δεν είναι στην ασφάλειά του», ενώ άλλοι δεν πιστεύουν ότι έχουν ψεύτικα χέρια, απλά είναι ένα «παιχνίδι» χρωμάτων και ψευδαίσθησης.