Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Έβαλε τα δάχτυλά του σε ένα αντικουνουπικό» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που πέθανε από ηλεκτροπληξία: «Έβαλε τα δάχτυλά του σε ένα αντικουνουπικό» (vid)
Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του χωριού Αργυρό, στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια. Ένα βρέφος μόλις εντός έτους βρέθηκε νεκρό εξαιτίας ηλεκτροπληξίας.

Ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους έχασε αναπάντεχα τη ζωή του από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια.

Ο νεαρός πατέρας ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Live News»: «Ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από το μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά του σε ένα αντικουνουπικό χώρου. Πετάχτηκε πίσω το παιδί, την τράβηξε η γυναίκα μου, με πήρε τηλέφωνο και το φέραμε στο Κέντρο Υγείας. Ανέπνεε. Τελικά βγήκε έξω ο γιατρός και μου λέει: Τέρμα, ήταν ακαριαίο. Απλώς δούλευε η καρδιά του».

Σοκαρισμένη η γιαγιά του παιδιού, περιγράφει τη σκηνή: «Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα».

Ο γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε: «Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία».