Η ξεχασμένη σκηνή παιδικής εκπομπής των 90's που έχει φέρει τον τρόμο στο διαδίκτυο (vid)

Newsroom
Η ξεχασμένη σκηνή παιδικής εκπομπής των 90's που έχει φέρει τον τρόμο στο διαδίκτυο (vid)
Μια σκηνή παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής από τη δεκαετία του 1990 έχει έρθει στο προσκήνιο, προκαλώντας τρόμο στο διαδίκτυο.

Μια σκηνή από την παιδική τηλεοπτική σειρά «Round The Twist» της δεκαετίας του 1990 στην Αυστραλία, έχει γίνει viral με τους χρήστες του διαδικτύου να την χαρακτηρίζουν «εφιαλτική».

Η σειρά βασίστηκε στα διηγήματα του παιδικού συγγραφέα Paul Jennings και αποτυπώνει τις υπερφυσικές περιπέτειες της οικογένειας Twist που ζούσε σε έναν στοιχειωμένο φάρο.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο από την πρώτη σεζόν που ονομάζεται «Know All», ένα μπαούλο γεμάτο με ρούχα τσίρκου ξεβράζεται στην ακτή κοντά στο φάρο και τα παιδιά αποφασίζουν να τα δοκιμάσουν. Ντύνουν επίσης, το σκιάχτρο τους με μερικά από τα ρούχα του τσίρκου, κάτι που αποδεικνύεται μεγάλο λάθος.

Κι αυτό διότι τα ρούχα είναι στοιχειωμένα, με τη νεαρή Linda να ανακαλύπτει ότι το σκιάχτρο ζωντανεύει, κουνάει τη γλώσσα του, στη συνέχεια ελευθερώνεται και αρχίζει να κυνηγάει τα παιδιά.

Η Linda βρίσκει καταφύγιο σε ένα σπίτι, αλλά ο εφιάλτης της δεν τελειώνει, καθώς το σκιάχτρο εξακολουθεί να την καταδιώκει. Σπάει το παράθυρο, μπαίνει στο σπίτι και αρπάζει το πόδι της Linda, ενώ έχει κρυφτεί κάτω από το κρεβάτι.

Το πρώτο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα social media συγκέντρωσε χιλιάδες likes από ενήλικες, οι οποίοι συμφώνησαν ότι αυτή η σκηνή τους τρόμαξε στα παιδικά τους χρόνια και αποτέλεσε τον λόγο που φοβόντουσαν τα σκιάχτρα.