Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ PnB Rock (vid)

Newsroom
Νεκρός από πυροβολισμούς ο ράπερ PnB Rock (vid)
Ο PnB Rock πυροβολήθηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια ληστείας σε εστιατόριο του Λος Άντζελες

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ράπερ PnB Rock, έπειτα από πυροβολισμούς που έπεσε κατά την διάρκεια ληστείας σε εστιατόριο του Λος Άντζελες.

Ο ράπερ πυροβολήθηκε θανάσιμα το απόγευμα της Δευτέρας (12/9), όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στους LA Times. Ο 30χρονος PnB Rock, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Ρακίμ Άλεν, βρισκόταν στο εστιατόριο μαζί με τη σύντροφό του.

Η αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε στην εφημερίδα ότι ο ύποπτος έβγαλε ένα όπλο μέσα στο εστιατόριο και ζήτησε από το θύμα το πορτοφόλι και τα κοσμήματα του. «Πυροβόλησε τον ράπερ και έφυγε τρέχοντας από την πλαϊνή πόρτα σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε και στη συνέχεια έφυγε από το πάρκινγκ», ανέφερε η αστυνομικός.

Ο ράπερ διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σύντροφός του είχε δημοσιεύσει φωτογραφία μαζί του από το εστιατόριο, ωστόσο μετά το αιματηρό συμβάν η ανάρτηση διαγράφηκε.

Οι αρχές του Λος Άντζελες αναζητούν τον δράστη και εξετάζουν βίντεο ασφαλείας από το εσωτερικό του εστιατορίου προκειμένου να τον αναγνωρίσουν. Ελέγχουν επίσης τις γύρω επιχειρήσεις για να διαπιστώσουν εάν τα συστήματα ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του.