Θρίλερ με 9 κωπηλάτες στην Κεφαλονιά, ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο

Newsroom
Θρίλερ με 9 κωπηλάτες στην Κεφαλονιά, ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εννέα κωπηλάτες στην Κεφαλονιά παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και βρέθηκαν σε παραλίες του νησιού.

Εντοπίστηκαν από το Λιμενικό οι 9 κωπηλάτες που αγνοούνταν στα νότια της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με το ert.gr, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ο ένας από τους 9 Ρουμάνους κωπηλάτες, που περισυνελέγησαν μετά από επιχείρηση, από διάφορα σημεία του νοτίου τμήματος της Κεφαλονιάς.

Οι νεαροί Ρουμάνοι -άνδρες και γυναίκες- ξεκίνησαν να κάνουν όρθιες κωπηλατικές σανίδες (sup) από την Πεσάδα. Ωστόσο ο καιρός – είχε ανέμους 5 μποφόρ – και τα ρεύματα, παρέσυραν κάποιους από αυτούς αρκετά μακριά. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι περισυνελέγησαν από το Τραπεζάκι μέχρι και το Λουρδά, αρκετά μίλια (7-8), από την Πεσάδα.

Οι υπόλοιποι 8 είναι καλά στην υγεία τους. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους, συμμετείχαν εκτός από σκάφη και άνδρες του λιμενικού, ιδιώτες και παραπλέοντα σκάφη.