Θύμα ληστείας, δεμένο και με τα εσώρουχα καταδίωξε τους κλέφτες: Έπαθε εγκεφαλικό ο ένας (vid)

Newsroom
Θύμα ληστείας, δεμένο και με τα εσώρουχα καταδίωξε τους κλέφτες: Έπαθε εγκεφαλικό ο ένας (vid)
Οι δράστες έδεσαν την οικογένεια για να την κλέψουν, αλλά ο γιος αν και δεμένος, φορώντας μόνο εσώρουχο, τους πήρε στο κυνήγι, με τον έναν να παθαίνει εγκεφαλικό.

Ούτε σε ταινία δράσης δεν γίνονται, τα όσα έλαβαν χωρίς νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ναύπλιο.

Εκεί, όπως αναφέρει το argolikeseidiseis.gr, έγινε θρασύτατη ληστεία σε οικία πρώτου ορόφου στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πρόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο δράστες χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην οικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους δύο γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες.

Στην συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι.

Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει βοήθεια ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας ληστεία.

Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει.

Οι δράστες της ληστείας διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

Στο σημείο βρίσκονταν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων που χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, έσπευσαν να βοηθήσουν τον δράστη που είχε καταρρεύσει, ενημερώνοντας το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Ο δράστης που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος δράστης βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται.

Ο άλλος δράστης είχε προλάβει και πέταξε το όπλο στον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασε ομάδα της ΔΙ.ΑΣ που συνέλαβε τους δράστες και εντόπισε το όπλο μέσα στα απορρίμματα.