Μάρτυρας διαψεύδει τον Snik για το ξύλο: «Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι, αυτός κατέβηκε να χτυπήσει πρώτος» (vid)

Newsroom
Μάρτυρας διαψεύδει τον Snik για το ξύλο: «Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι, αυτός κατέβηκε να χτυπήσει πρώτος» (vid)
Ένας πελάτης του μαγαζιού που έπεσε το ξύλο με τον Snik, εξιστόρησε τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου.

Η συμπεριφορά του Snik και των συνεργατών του στο club της Κατερίνης που έπεσε το... ξύλο της αρκούδας όπως λένε, συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως τα πράγματα έγιναν κάπως διαφορετικά, σε σχέση με το πως παρουσιάστηκαν από τον δημοφιλή τράπερ.

Ένας πελάτης του μαγαζιού, ο οποίος ήταν εκείνο το βράδυ εκεί, μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», λέγοντας: «Ήταν ο Snik με έναν τραγουδιστή που συνεργάζεται και κατά τις 4- 4.20 ανοίχτηκε μία σαμπάνια, όπως συνηθίζουν να κάνουν. Μετά επειδή ενοχλήθηκαν κάποιοι πελάτες από τα μπροστά τραπέζια βρέξανε και αυτοί το stage. Δεν πετάχτηκε κανένα μπουκάλι προς το stage,πετάχτηκε ένα αντισηπτικό προς το κοινό και παρεξηγήθηκαν οι πίσω του Snik και πήδηξαν όλοι μαζί, για να ορμήσουν σε αυτή την παρέα που τους έβρεξε», είπε αρχικά.

«Δεν πετάχτηκε μπουκάλι. Το μπουκάλι ήταν ράδιο αρβύλα, για να υπάρχει μία πισινή, ότι πετάχτηκε το μπουκάλι και άναψαν τα αίματα. Ο Snik πήγε να χτυπήσει πρώτος αυτούς που πήγαν να του επιτεθούν, όταν όρμηξαν από το stage κατά πάνω τους, δεν κάθισαν και οι άλλοι με δεμένα τα χέρια. Σίγουρα άναψαν τα αίματα κι τώρα ποιος βάρεσε ποιόν… Αλλά σίγουρα έκαναν κίνηση και κατέβηκαν από το stage. Δεν ανέβηκαν τα παιδιά στο stage αυτοί κατέβηκα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.