Ο Ιρανός Hulk ξεμπροστιάστηκε και διέγραψε τις φωτογραφίες με photoshop από το Instagram (vid)

Newsroom
Ο Ιρανός Hulk ξεμπροστιάστηκε και διέγραψε τις φωτογραφίες με photoshop από το Instagram (vid)
Οι δημόσιες παρουσίες του Ιρανού Hulk, Sajad Gharibi αποκάλυψαν πως οι φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media ήταν επεξεργασμένες.

Το 2021 δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για τον Ιρανό Hulk, ο οποίος δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, πότε μεταφορικά και πότε κυριολεκτικά.

Η αρχή έγινε όταν στο promo του αγώνα του με τον Martyn Ford διασύρθηκε, καθώς τα δύο σπρωξίματα του αντιπάλου του, είχαν ως αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η μάχη και να μην γίνει ποτέ...

Η συνέχεια δόθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν μπήκε στο ρινγκ με τον Τιτάνα από το Καζακστάν, τον Almat Bakhytovich από τον οποίο γνώρισε την ήττα.

Αυτές όμως οι δημόσιες εμφανίσεις του, έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να τον δει από κοντά και να αντιληφθεί το πραγματικό του μέγεθος που δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, όσο στις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media.

  • «Ο βασιλιάς του photoshop είναι στην Μέση Ανατολή»
  • «Οι φωτογραφίες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα»

Τα παραπάνω, αποτελούν μόνο δύο από τα πολλά σχόλια που συνόδευαν τις αναρτήσεις του στα social media, με αποτέλεσμα ο Sajad Gharibi να αναγκαστεί να διαγράψει αρκετές από τις εικόνες που είχε στους προσωπικούς του λογαριασμούς.

Kάτι που επιβεβαίωσε και ο Martyn Ford σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας: «Δεν ήταν αυτό που περίμενα. Νομίζω οτι ξεγέλασε τον κόσμο με επεξεργασμένες φωτογραφίες».

Ιρανός Hulk

Εκεί λοιπόν ο συνήθως ενεργό Ιρανός Hulk έχει να κάνει ανάρτηση από τις 30 Ιουλίου.