Ο «Τιτάνας από το Καζακστάν» ισοπέδωσε τον «Ιρανό Χουλκ»: Τον έριξε στον 1ο γύρο (vid)

Newsroom
Ο «Τιτάνας από το Καζακστάν» ισοπέδωσε τον «Ιρανό Χουλκ»: Τον έριξε στον 1ο γύρο (vid)
O «Ιρανός Χουλκ» Sajad Gharibi δεν τα κατάφερε απέναντι στον «Τιτάνα από το Καζακστάν» Djumanov Almat Bakhytovich, καθώς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Απογοητευτικός αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά ο Sajad Gharibi, ο οποίος έχει το προσωνύμιο του «Ιρανού Χουλκ». Έχοντας αποσυρθεί από την μάχη με τον «πιο τρομακτικό άνθρωπο του κόσμου», αποφάσισε να παλέψει με τον «Τιτάνα από το Καζακστάν».

Μάλιστα στο promo του αγώνα τους, έδειξε να είναι πιο έτοιμος από ότι με τον Martyn Ford, καθώς όχι απλά δεν έκανε πίσω, αλλά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα τσαμπουκαλεμένος όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

Ωστόσο, η εικόνα του εντός του ρινγκ ήταν κατώτερη των περιστάσεων όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video.

Τα χτυπήματα του ήταν με εντελώς λανθασμένο και ανορθόδοξο τρόπο, με αποτέλεσμα κανένα μην είναι επιτυχημένο. Αντιθέτως ο Djumanov Almat Bakhytovich είχε καλύτερη τακτική, καθώς αρχικά σημάδευε στο σώμα του Ιρανού και όταν βρήκε την ευκαιρία άρχισε τις μπουνιές στο κεφάλι, τις οποίες δεν άντεξε ο αντίπαλός του, με αποτέλεσμα να βρεθεί πεσμένος στο ρινγκ, χάνοντας το ματς από τον πρώτο γύρο.