Οι συγγενείς της 19χρονης που πέθανε στο Πολ. Ναυτικό ψάχνουν απαντήσεις σε Τυνησία και κορονοϊό (vid)

Newsroom
Οι συγγενείς της 19χρονης που πέθανε στο Πολ. Ναυτικό ψάχνουν απαντήσεις σε Τυνησία και κορονοϊό (vid)
Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της 19χρονης πρωτοετούς στη σχολή ναυτικών δοκίμων, ψάχνουν να βρουν πως χάθηκε η νεαρή κοπέλα

Την αιτία για τον θάνατο της 19χρονης κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού με το Πολεμικό Ναυτικό, ψάχνουν οι συγγενείς και οι φίλοι της νεαρής κοπέλας. Όπως είναι γνωστό, η πρωτοετής στη σχολή ναυτικών δοκίμων χάθηκε ουσιαστικά μέσα σε τρεις μέρες, καθώς τόσο μεσολάβησε από τη στιγμή που ανέβασε πυρετό μέχρι που εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Νάπολης όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Μέχρι στιγμής, ο λόγος δεν έχει ξεκαθαριστεί, όμως ενδεχομένως να κρύβεται στην Τυνησία και στον κορονοϊό που πέρασε κατά την διάρκεια της περιόδου που το «Προμηθεύς» ήταν στα ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το προηγούμενο διάστημα, η 19χρονη είχε μολυνθεί από COVID όμως το είχε ξεπεράσει και ήταν αρνητική. Έτσι, την περασμένη Παρασκευή, όταν το πλοίο έκανε στάση στην Τυνησία, βρήκε την ευκαιρία και γευμάτισε μαζί με κάποιους άλλους από το καράβι, όπου πιθανότατα έπαθε τροφική δηλητηρίαση (σ.σ θυμίζουμε πως άλλα δύο άτομα από το πλοίο ήταν με πυρετό από δηλητηρίαση).

Υπάρχει το σενάριο, ο οργανισμός της να ήταν εξασθενημένος από τον κορονοϊό και η δηλητηρίαση ή κάποια λοίμωξη να είχε σοβαρότερα συμπτώματα. Ωστόσο απαντήσεις θα δοθούν στην νεκροψία/νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα.