Ιταλός ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του (vid)

Newsroom
Ιταλός ποδοσφαιριστής σκότωσε με σφυρί την 57χρονη πρώην σύντροφό του (vid)
Σοκαρισμένη η Ιταλία από την δολοφονία της Αλεσσάντρα Ματεούτσι από τον πρώην σύντροφό της, Τζιοβάνι Παντοβάνι.

Καρτέρι θανάτου είχε στήσει στην πρώην σύντροφό του, ένας ποδοσφαιριστής στην Ιταλία, προκειμένου να την δολοφονήσει άγρια με σφυρί, αλλά και αιχμηρά αντικείμενα. Δράστης είναι ο Tζιοβάνι Παντοβάνι και θύμα η Αλεσσάντρα Ματεούτσι.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το βράδυ, όταν και ο 27χρονος είχε ταξιδέψει στην Μπολόνια με αεροπλάνο από την Σικελία όπου παίζει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα. Μετά από δύο ώρες αναμονής έξω από το σπίτι της 57χρονης, το οποίο είναι σε ένα προάστιο της πόλης, η γυναίκα έκανε την εμφάνισή της και μόλις ο νεαρός την είδε της επιτέθηκε.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην γειτονική χώρα, άρχισε να την χτυπάει με τα χέρια του, με ένα σφυρί και με ένα αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά. Οι γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της, αλλά και η αδελφή της, με την οποία μιλούσε στο τηλέφωνο, ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο, ενώ ο Tζιοβάνι Παντοβάνι δεν έφυγε από το σημείο. «Δεν βλέπω την ώρα να έρθει η αστυνομία, θέλω να τελειώσουν όλα», έλεγε την ώρα που περίμενε.

Ωστόσο τα χτυπήματα στην γυναίκα ήταν τόσο σοβαρά που άφησε την τελευταία της πνοή, πριν λάβει ιατρική βοήθεια.

Το χρονικό της σχέσης

Η Αλεσσάντρα Ματεούτσι ήταν μοντέλο και εκπρόσωπος εταιριών με ρούχα και λόγω της φύσης της δουλειάς της, ήταν πολύ ενεργή στα social media. Εκεί άλλωστε έγινε η μοιραία γνωριμία με τον δολοφόνο της.

Η σχέση τους όμως δεν κράτησε για πολύ. Μόλις ένα χρόνο, όμως ήταν αρκετός προκειμένου να αποκτήσει εμμονή μαζί της. Όταν την έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσε, εκείνος έπαιρνε την οικογένειά της και απειλούσε, ενώ οι καυγάδες τους ήταν αρκετά συχνοί και συνοδεύονταν από ζημιές στο σπίτι.

«Τον φοβόταν πολύ επειδή είχε γίνει επίμονος και δεν ήθελε να τον αφήσει να μπαίνει στο σπίτι», δήλωσε γειτόνισσα της 57χρονης, ενώ ένας άλλος είχε πει πως η Αλεσσάντρα Ματεούτσι του είχε ζητήσει, αν της χτυπήσει το κουδούνι να μην ανοίξει.

Όλη αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ήταν να εκδοθεί στις 29 Ιουλίου, όμως πήρε παράταση προκειμένου οι αρχές να εξετάσουν μάρτυρες που ήταν σε διακοπές.