Ο ψαροντουφεκάς που βρήκε την 6χρονη νεκρή: «Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο, να πας να φορτίσεις το τηλέφωνό σου;» (vid)

Newsroom
Ο ψαροντουφεκάς που βρήκε την 6χρονη νεκρή: «Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο, να πας να φορτίσεις το τηλέφωνό σου;» (vid)
Ο ψαροντουφεκάς μίλησε για το πώς βρήκε το κοριτσάκι και τι είπε ο πατέρας της μικρής.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια.

Ωστόσο, ο ψαροντουφεκάς που εντόπισε πρώτος το άψυχο σώμα της 6χρονης, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Από κάτω περίπου από μία βάρκα παρατήρησα ότι ήταν ένας άνθρωπος, πήγα κοντά, είδα ότι ήταν ένα παιδί, το τράβηξα έξω, το έβγαλα στην αμμουδιά. Πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία, το λιμενικό, ήρθαν εκεί. Το παιδί όταν το έβγαλα έξω ήταν ήδη μπλε, το πρόσωπο του ήταν δηλαδή μπλε από το παιδί. Με το που το ακούμπησα έξω ξεκίνησαν έτρεχαν νερά, φαγητά, του έκανα κανένα δεκαπεντάρι, δεκαπέντε φορές το στέρνο, το ζούληξα αλλά τίποτα, δεν… Δεν έκανε κάτι», ανέφερε.

«Το παιδί το βγάλαμε με ρούχα. Ρούχα κανονικά, σορτσάκι, μπλουζάκι, πεδιλάκια που πάει το παιδί βόλτα, σχολείο, στην παιδική χαρά», συμπλήρωσε ο ψαροντουφεκάς.

«Το παιδί ήταν μόνο του και παρατημένο»

«Ο πατέρας του παιδιού δεν υπήρχε εκεί πέρα, δεν ήταν καν κάποιος συγγενής του παιδιού εκεί, τίποτα, κανείς. Το παιδί ήταν μόνο του παρατημένο, μέσα στην θάλασσα, μέσα στο νερό», τόνισε ο ψαροντουφεκάς.

«Σηκώθηκε έφυγε με την πρόφαση ότι δεν είχε κάρτα, δεν είχε μπαταρία και πήγε να φορτίσει το τηλέφωνο. Αφήνεις το παιδί σου πνιγμένο, ενώ ξέρεις, όπως είπε στον αστυνομικό ότι είναι κάτω από τη βάρκα πνιγμένο το παιδί σου, να πας να φορτίσεις το τηλέφωνό σου και δεν μιλάς στο διπλανό σπίτι;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ψαροντουφεκάς.