Ο Μπιμπίλας ξέσπασε για την ανάρτηση «θανάτου» του Μάγκα: «Διάφοροι τοξικοί βρήκαν την ευκαιρία να με στοχοποιήσουν»

Newsroom
Ο Μπιμπίλας ξέσπασε για την ανάρτηση «θανάτου» του Μάγκα: «Διάφοροι τοξικοί βρήκαν την ευκαιρία να με στοχοποιήσουν»
Ο ηθοποιός ζήτησε αμέσως συγγνώμη, ωστόσο σε νέα ανάρτηση ανέφερε πως κάποιοι τον έβρισαν.

Σάλος προκλήθηκε την Πέμπτη (18/8) μετά από ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, στην οποία ανέφερε πως πέθανε ο Γιώργος Μάγκας. Ωστόσο στην συνέχεια, έγινε γνωστό πως δεν ισχύει αυτή η είδηση και ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του.

Ο Γιώργος Μάγκας μάλιστα, την επόμενη ημέρα μιλώντας στην τηλεόραση ανέφερε πως τον πήρε τηλέφωνο πολύς κόσμος και τον ρωτούσε. Ο ηθοποιός αποφάσισε να τοποθετηθεί μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τον στοχοποιήσουν αλλά και να τον υβρίσουν και να τον προσβάλλουν.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με αφορμή την άστοχη ανάρτηση μου, για την οποία δεν ευθύνομαι απόλυτα αφού συγκινημένος αναπαρήγαγα δημόσια ανάρτηση άλλου και για την οποία δημόσια κι ιδιωτικά ζήτησα συγνώμη από τον άμεσα θιγόμενο, διάφοροι τοξικοί βρήκαν ευκαιρία για μια ακόμα φορά να με στοχοποιήσουν, να με υβρίσουν χυδαία, να με προσβάλλουν, γιατί στο πρόσωπο μου νομίζουν ότι θα χτυπήσουν τον αγώνα του Σωματείου μας για όλα τα κακώς κείμενα! Δεν θα μας τρομάξουν αυτα από. οπου κι αν προέρχονται ειδικά από αυτούς που συσχετίζουν άσχετα πράγματα για δικά τους μικροσυμφέροντα...Ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς ,δημοσιογράφους, συναδέλφους και φίλους που μου συμπαρίστανται στην άδικη και ενορχηστρωμένη επίθεση από σκοτεινούς κύκλους!».