Γιώργος Μάγκας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο κι έκλαιγαν, ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα, το έμαθε όλος ο κόσμος» (vid)

Newsroom
Γιώργος Μάγκας: «Με έπαιρναν τηλέφωνο κι έκλαιγαν, ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα, το έμαθε όλος ο κόσμος» (vid)
Ότι στεναχωρήθηκε όλος ο κόσμος και εκτός Ελλάδας και πως τον έπαιρναν τηλέφωνο συνεχώς, τόνισε ο Γιώργος Μάγκας.

Ο Γιώργος Μάγκας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι μαζί» για την ψευδή είδηση που έκανε χτες (18/8) τον γύρο του διαδικτύου, μετά από ανάρτηση του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος στην συνέχεια την «κατέβασε» και ζήτησε συγγνώμη.

Μάλιστα, ο γιος του Γιώργου Μάγκα έκανε επίσης μια ανάρτηση όπου ενημέρωνε πως ο πατέρας του ζει, τονίζοντας πως θα κινηθούν νομικά.

«Δεν είναι για γέλια, το έμαθε όλος ο κόσμος, με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μάγκας.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… ρε παιδιά. Δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα...», τόνισε.

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή, ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας.

Στην συνέχεια μίλησε και η σύζυγός του και τόνισε πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.