Μεξικανή έκανε 49 επεμβάσεις για να γίνει βαμπίρ: Το σοβαρό περιστατικό που την άλλαξε (vid)

Newsroom
Μεξικανή έκανε 49 επεμβάσεις για να γίνει βαμπίρ: Το σοβαρό περιστατικό που την άλλαξε (vid)
Μια γυναίκα στο Μεξικό έχει μεταμορφωθεί σε βαμπίρ έπειτα από πολλές τροποποιήσεις που έχει κάνει στο σώμα της.

Φαίνεται ότι είναι φαινόμενο της εποχής να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακραίες τροποποιήσεις στο σώμα τους. Μετά τον Γάλλο που έχει μεταμορφωθεί σε εξωγήινο προέκυψε μια Μεξικανή που θέλει να γίνει βαμπίρ. Η Μαρία Χοσέ Κριστέρνα ή πιο γνωστή ως «βαμπίρ της πραγματικής ζωής» προειδοποιεί τους ανθρώπους που μπορεί να επιθυμούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, στέλνοντάς τους το μήνυμα: «Να προσέχετε τι κάνετε στο σώμα σας».

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Κριστέρνα μένει στο Μεξικό και έχει κάνει σχεδόν 50 επεμβάσεις-τροποποιήσεις στο σώμα της, το οποίο όπως ισχυρίζεται έχει καλυφθεί κατά 99% από τατουάζ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεκόρ Γκίνες είναι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο.

Έκανε το πρώτο της τατουάζ όταν ήταν 14 ετών και λίγα χρόνια μετά πήρε το πτυχίο της στο ποινικό δίκαιο. Είχε μια κανονικής ζωή, αλλά ένα περιστατικό την έκανε να αλλάξει εξωτερικά. Η απόφαση αυτή πάρθηκε όταν έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της.

Μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό αποφάσισε να τροποποιήσει το σώμα της ως σήμα δύναμης και απελευθέρωσης. Γέμισε με τατουάζ, πίρισνγκ, έκοψε τη γλώσσα της, έβαλε εμφυτεύματα στο κεφάλι της, με το τελικό αποτέλεσμα να παραπέμπει σε βαμπίρ. Εξ ου και το προσωνύμιο «βαμπίρ της πραγματικής ζωής» που την ακολουθεί πλέον, παρότι δεν της αρέσει να πίνει αίμα. Μια από τις πιο δύσκολες και επώδυνες διαδικασίες ήταν τα τατουάζ που έκανε στα μάτια.

Μιλώντας στο Guinness World Records, η Κριστέρνα τόνισε ότι πολλοί από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούσαν να αλλάξουν το σώμα τους δεν ήταν αναστρέψιμοι και επομένως, δεν θα έπρεπε να γίνονται για να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Γι αυτό και τόνισε ότι θα πρέπει κάποιος να σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν κάνει κάτι ακραίο στο σώμα του.

«Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ καθώς είναι μη αναστρέψιμο. Μου αρέσει η εμφάνισή μου, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που είναι πολύ ανοιχτοί στα τατουάζ και στα piercing και σε όλα. Έχουν γίνει μόδα, όμως μπορεί να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου δεν είναι αυτό που θέλουμε πια ή μπορεί να μην μας αρέσουν πια. Επομένως, πρέπει να το σκεφτείς πολύ για να το αγαπήσεις και να μπορέσεις να το υπερασπίζεσαι σε όλη σου τη ζωή», ανέφερε.

Η Κριστέρνα πρόσθεσε ότι μια τροποποίηση στο σώμα μπορεί να φαίνεται ωραία τώρα, αλλά θα πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του πως θα φαίνεται όταν φτάσει σε μεγαλύτερη ηλικία. Κι ενώ προειδοποίησε τους ανθρώπους να σκεφτούν προσεκτικά προτού κάνουν κάποια ακραία και μόνιμη αλλαγή στο σώμα τους, η ίδια είπε ότι θα συνέχιζε τις τροποποιήσεις.