Ποια Σκιάθος; Τα αεροπλάνα σε Saint Maarten και Phuket... σηκώνουν την άμμο (vids)

Newsroom
Ποια Σκιάθος; Τα αεροπλάνα σε Saint Maarten και Phuket... σηκώνουν την άμμο (vids)
Η Σκιάθος δεν «παίζει μπάλα» μόνη της. Έχει υψηλότατο ανταγωνισμό και «αναμετράται» δυνατά με τα αεροδρόμια του Saint Maarten και του Phuket.

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» τείνει να γίνει… μνημείο, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος μαζεύεται καθημερινά εκεί. Είτε για να δει αν θα τον πετάξει η τουρμπίνα του αεροπλάνου μακριά (και κάποιους ακόμα και μέσα στη θάλασσα) είτε για να βγάλουν φωτογραφίες την ώρα που περνάνε ελάχιστα μέτρα πάνω από τα κεφάλια των παραθεριστών.

Πρόσφατα μάλιστα φαίνεται πως καταγράφηκε ίσως η πιο χαμηλή προσγείωση, καθώς ένα Boeing της ουγγρικής «Wizz Air», πέρασε τόσο κοντά στο έδαφος, που αν ένας από τους παρευρισκόμενους σήκωνε (θεωρητικά πάντα) το χέρι του, θα μπορούσε να αγγίξει το αεροσκάφος.

Η Σκιάθος όμως δεν «παίζει μπάλα» μόνη της. Έχει υψηλότατο ανταγωνισμό και «αναμετράται» δυνατά με τα αεροδρόμια του Saint Maarten και του Phuket.

Στο Saint Maarten, το ολλανδικό νησί της Καραϊβικής, ο κόσμος σηκώνεται από την παραλία και τραβάει σε βίντεο τα θηριώδη αεροπλάνα που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια τους, με τον ήχο από τις τουρμπίνες να είναι εκκωφαντικός.

Ίσως ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι προσγειώσεις στο αεροδρόμιο του Phuket στην Ταϊλάνδη. Η παραλία Mai Khao έχει γίνει μάλιστα παγκοσμίως γνωστή χάρη στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και αναρτηθεί στα social media, καθώς ενδείκνυται για την τέλεια φωτογραφία.