Το «τερμάτισε» ο άνθρωπος που θέλει να γίνει εξωγήινος: Έκοψε δέρμα από το κεφάλι του για να φαίνεται ματωμένη η λέξη «Alien» (vid)

Newsroom
Το «τερμάτισε» ο άνθρωπος που θέλει να γίνει εξωγήινος: Έκοψε δέρμα από το κεφάλι του για να φαίνεται ματωμένη η λέξη «Alien» (vid)
Ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο συνεχίζει τις ακραίες επεμβάσεις στο σώμα του (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Ο «Black Alien» ξαναχτύπησε... Ο Γάλλος που έχει κάνει μια σειρά από ακραίες επεμβάσεις στο σώμα του προκειμένου να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο συνεχίζει να προκαλεί.

Ο Άντονι Λοφρέδο το τελευταίο διάστημα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα, με την εμφανίσή του. Το δέρμα του είναι γεμάτο τατουάζ, έχει αμέτρητα πίρσινγκ ενώ έχει ακρωτηριάσει μέρη του σώματός του για να πετύχει το στόχο του.

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα εξέφρασε την απογοήτευσή του ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω εμφάνισης, δεν πτοείται και συνεχίζει τις ακραίες επεμβάσεις. Ο εκκεντρικός Γάλλος έκοψε δέρμα από το κρανίο του, σχηματίζοντας τη λέξη «Alien», η οποία φαίνεται ματωμένη.

Πριν από μερικές μέρες ο Λοφρέδο αποκάλυψε στο Instagram την τελευταία του τροποποίηση, με τους 1,3 εκατομμύρια ανθρώπους που τον ακολουθούν να μην πιστεύουν στα μάτια τους και να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους, βλέποντας το κρανίο με τις πληγές του Γάλλου. «Γιατί αδελφέ;» του έγραψε κάποιος. «Φίλε φαίνεται επικίνδυνο αυτό», σχολίασε κάποιος άλλος.

Δύο εβδομάδες αργότερα ο Λοφρέδο έδειξε ξανά την πληγή στο κεφάλι του, αποκαλύπτοντας τη λέξη «Alien», η οποία είναι κόκκινη.

Εξηγώντας γι αυτή την... τρέλα του να μεταμορφωθεί σε έναν μαύρο εξωγήινο, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Από πολύ μικρός ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Μου ήρθε μια αναλαμπή όταν δούλευα ως σεκιούριτι. Κατάλαβα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Στα 24 σταμάτησα τα πάντα και έφυγα για την Αυστραλία. Μου αρέσει ο ρόλος ενός τρομακτικού χαρακτήρα».