Υποψήφιος πρόεδρος του Παναμά έβγαλε βίντεο την σοκαριστική συντριβή του ελικοπτέρου του στη ζούγκλα (vid)

Newsroom
Υποψήφιος πρόεδρος του Παναμά έβγαλε βίντεο την σοκαριστική συντριβή του ελικοπτέρου του στη ζούγκλα (vid)
Ο Ντιμίτρι Φλόρες και άλλοι πέντε άνθρωποι κατάφεραν να βγουν με ζωντανοί αλλά με τραύματα από τα συντρίμμια.

Την τρομακτική στιγμή που το ελικόπτερο συντρίβεται στη ζούγκλα κατάφερε να τραβήξει σε βίντεο ο υποψήφιος πρόεδρος του Παναμά και ενώ βρισκόταν μέσα σε αυτό. Ο Ντιμίτρι Φλόρες κατάφερε να επιζήσει από το ατύχημα, όπως κι άλλοι πέντε συνεπιβάτες του που βρίσκονταν στο ελικόπτερο.

Ο Φλόρες τράβηξε τα πλάνα από το πιλοτήριο του ελικοπτέρου λίγο πριν πέσουν σε μια πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο πιλότος να χάσει τον έλεγχο και να το ρίξει μέσα στη ζούγκλα. Η επόμενη σκηνή δείχνει τον Φλόρες μπροστά από τα συντρίμμια να εκπέμπει SOS στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έπειτα από τρεις ώρες πεζοπορίας, οι ομάδες διάσωσης έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τους έξι επιβάτες, οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή κανενός. Εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τον Φλόρες και ένα άλλο μέλος της ομάδας να κάθονται σε καρέκλες που έχουν πεταχτεί από το ελικόπτερο.

Ο Φλόρες αναγκάστηκε να περάσει αρκετές ώρες στη ζούγκλας και παραπονέθηκε ότι πολλά ελικόπτερα πέταξαν πάνω από το σημείο της συντριβής αλλά δεν μπόρεσαν να προσγειωθούν εκεί. Οι διασώστες από την Εθνική Υπηρεσία Αεροπορίας του Παναμά δήλωσαν ότι εντόπισαν γρήγορα το σημείο της συντριβής, αλλά αναγκάστηκαν να περπατήσουν τρεις ώρες για να προσεγγίσουν το σημείο.