Έγκυος στην Αγγλία παρήγγειλε σάντουιτς και μέσα στο πακέτο βρήκε μαχαίρι (vid)

Newsroom
Έγκυος στην Αγγλία παρήγγειλε σάντουιτς και μέσα στο πακέτο βρήκε μαχαίρι (vid)
Ένα ζευγάρι παρήγγειλε ένα σάντουιτς και μέσα στο πακέτο εντόπισε ένα μεγάλο μαχαίρι.

Σοκαρισμένη έμεινε μια έγκυος στην Αγγλία όταν ανακάλυψε ένα μαχαίρι στο σάντουιτς που παρήγγειλε από γνωστή αλυσίδα. Η 21χρονη Nerice Moyse ένιωσε μια λιγούρα λόγω της εγκυμοσύνης και αποφάσισε να πάρει κάτι από τα Subway.

Ωστόσο, όταν αυτή και ο σύντροφός της άνοιξαν το πακέτο, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι κάτω από σάντουιτς υπήρχε μια κοφτερή λεπίδα με μια κίτρινη λαβή. Ήταν ένα μαχαίρι των Subway, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο πως ξέμεινε μέσα στο πακέτο.

Ο σύντροφος της Nerice τηλεφώνησε στο κατάστημα και τους ενημέρωσε για το εύρημα μέσα στο φαγητό τους και εκείνοι τον διαβεβαίωσαν ότι θα μάθουν σε μερικές μέρες για το τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Καταλαβαίνω ότι είναι περίοδος αδειών, αλλά πρέπει να είσαι απίστευτα προσεκτικός όταν εργάζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Ήμουν με τον σύντροφό μου και πεινάσαμε. Αυτήν τη στιγμή είμαι έγκυος και έχω πάντα λιγούρες, οπότε ο σύντροφός μου παρήγγειλε ένα μεγάλο σάντουιτς», είπε η Nerice.

«Μόλις το άνοιξα και μου φάνηκε σαν να είχε κάτι άλλο. Μείναμε και οι δύο σοκαρισμένοι. Ο σύντροφός μου τηλεφώνησε στο Subway στην οδό Gorleston High Street και ρώτησε "έχασες ένα από τα κίτρινα μαχαίρια σου"», συνέχισε η νεαρή κοπέλα, η οποία ανέφερε ότι δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί αν κάτι τέτοιο είχε τύχει σε ένα μικρό παιδί.

Η Subway επικοινώνησε με το ζευγάρι και ζήτησε βοήθεια. «Από τη στιγμή που το περιστατικό γνωστοποιήθηκε, το διερευνήσαμε διεξοδικά και η ομάδα ζήτησε συγγνώμη από τον πελάτη αμέσως, μόλις ενημερώθηκε», ανέφερε άνθρωπος της γνωστής αλυσίδας φαγητού.